M. de Koning Autobedrijven is trots sponsor van;

Voetbalvereniging VV Nieuwerkerk aan den IJssel
VV Nieuwerkerk is een voetbalvereniging uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Korfbalvereniging C.K.V. Nieuwerkerk
C.K.V. Nieuwerkerk is in 1962 opgericht. Inmiddels zijn ze in meer dan vijftig jaar uitgegroeid tot een vereniging met ruim 450 leden en ruim 40 teams.

Voetbalvereniging Capelle
V.v. Capelle is opgericht op 20 februari 1930 en heeft ongeveer 900 leden. 400 jeugdleden, 300 senioren en ongeveer 200 ‘rustende’ leden. V.v. Capelle is een actieve vereniging waar het zowel voor voetballers als sponsors goed toeven is.

Korfbalvereniging KOAG
KOAG is een sportieve en gezellige vereniging die in 1949 is opgericht. Er wordt veel aandacht besteed aan zo goed mogelijk korfballen in de wedstrijdcompetitie, maar ook aan een stuk ontspanning tijdens nevenactiviteiten.

Kunstkring Capelle
Kunstkring Capelle organiseert veel activiteiten voor en door onze aangesloten kunstenaars.

Onsite media Nederland
André media group (ads in motion) is specialist in instore media. Zij bieden de mogelijkheid om op een unieke en exclusieve manier extra omzet te genereren d.m.v. Supermarktreclame, bv. op winkelwagens.

P.V. de snelpost
P.V. de snelpost biedt geheel vrijblijvend de mogelijkheid om uw bedrijf op uiterst professioneel en moderne wijze digitaal te promoten via het online platform.

Stichting Belbus
Stichting Belbus vervoert Senioren (60+) van deur tot deur binnen de gemeente Krimpen aan den IJssel om zo te voorkomen dat zij in een sociaal isolement geraken.

Tennisvereniging Langeland
Tennisvereniging Langeland is opgericht in 1978 en gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Het is een gezellig tennispark met 8 kunstgrasbanen waarop in weer en wind gespeeld kan worden.

Tourclub De Waardrenner
Al meer dan dertig jaar is De Waardrenner actief als fietsclub in de Krimpenerwaard, Alblasserwaard en Lopikerwaard.

Volleybalvereniging City Bril Krimpen
City Bril Krimpen is in 1985 opgericht en uitgegroeid tot Volleybalvereniging.

Schippersvereniging Schuttevaer
Schippersvereniging Schuttevaer is een ketenbrede brancheorganisatie van en voor de binnenvaart.

Oldtimer Tour Kraalberg
Lionsclub Rotterdam Kraalberg is in 1980 opgericht, en telt ca. 40 leden. Zij vormt onderdeel van de wereldwijde organisatie Lions Clubs International. Het motto van iedere Lionsclub is: ‘WE SERVE’, oftewel ‘WIJ DIENEN’.

Voetbalvereniging
VV Nieuwerkerk aan den IJssel.

VV Nieuwerkerk
VV Nieuwerkerk