Vacature Serviceadviseur Volkswagen Rotterdam

M. de Koning Autobedrijven is een betrouwbaar familiebedrijf in de regio Rijnmond met vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Ommoord). Met circa 170 gemotiveerde medewerkers werken we dagelijks aan de mobiliteit van onze klanten. En vertegenwoordigen wij met trots en passie de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en Skoda. Onderhoud, leasing, verhuur, schadeherstel en brandstofverkoop maken ons aanbod compleet. We volgen de innovaties binnen onze branche op de voet. Zo lopen we vooruit op het gebied van electrificering, dit doen we door onze medewerkers de gelegenheid te bieden om zich te specialiseren en ontwikkelen.

Ter uitbreiding van ons Aftersales team van de vestiging Rotterdam zoeken wij een nieuwe

Serviceadviseur Volkswagen Rotterdam

Doordat we niet zomaar een dealer zijn, zijn we ook op zoek naar ‘niet zomaar’ een serviceadviseur. M. de Koning is een begrip in de regio. Wij zoeken daarom iemand die direct aanvoelt waar we het dan over hebben: een aanpak die altijd zo vanzelfsprekend lijkt in het gepresenteerde plaatje, maar zelden vanzelfsprekend is in de uitvoering.

Jij bent het gezicht van en voor de werkplaats. Jij kunt lezen en schrijven met onze klanten en de collega’s van de werkplaats. In de functie van Serviceadviseur vertaal je de techniek naar onze klanten en luister je naar de wensen van klanten over het onderhoud aan hun auto. Je staat garant voor een efficiënte planning gedurende de dag en zorgvuldige uitvoering van alle serviceactiviteiten. Je draagt zorg voor de uitvoering van alle serviceactiviteiten. Jij bent het eerste aanspreekpunt op het gebied van de uitgevoerde werkzaamheden, facturatie en schade/garantie claims. Tevens sta je in de uitvoering van serviceactiviteiten in nauw contact met de collega’s van de werkplaats en het magazijn. Jij helpt onze klanten probleemloos op weg.

Wij vragen…

 • minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • 1 tot 3 jaar ervaring binnen de autobranche;
 • fulltime (40 uur per week) beschikbaar;
 • het vermogen om jezelf in te leven in de klant en problemen op te lossen;
 • iemand die zich kenmerkt als empathisch, authentiek, fris, energiek, enthousiast, vernieuwend en met een echte winnaarsmentaliteit.

Jij krijgt…

 • een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen een goed, passend salaris afhankelijk van ervaring en prestatie;
 • de kans om te werken bij een klantgericht dealerbedrijf met groeiambities;
 • gelegenheid om zelfstandig en binnen een hecht team te werken;
 • werken in een professionele werkomgeving;
 • volop ontwikkel- en opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden;
 • ruimte voor initiatief;
 • en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Word jij onze nieuwe collega?
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Solliciteer via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Voor vragen over de functie en/of sollicitatieprocedure kan je terecht bij Cathelijne van der Steen via email hrm@mdekoning.nl of telefonisch 0682051810.

M. de Koning Autobedrijven hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Door het versturen van jouw sollicitatie en jouw CV ga je er nadrukkelijk mee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door M. de Koning Autobedrijven en worden opgenomen in onze database. Zie ook onze volledige privacyverklaring op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Ruitschade teaser