Over Ons

Wie zijn wij

Persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en kwaliteit. Dat is kenmerkend voor M. de Koning. Met 170 gemotiveerde professionals werken wij aan één gezamenlijk doel: zorgeloze mobiliteit voor onze klanten. Kortom, u staat bij ons centraal!

M. de Koning Thuis in mobiliteit

Al sinds 1964 is M. de Koning thuis in mobiliteit. Dagelijks zetten wij vol enthousiasme onze kennis en ervaring in om u mobiel te houden. Daarbij kunt u rekenen op een persoonlijk, eerlijk en transparant advies van vertrouwde en ervaren professionals. Maar dat is nog niet alles. De persoonlijke, open sfeer in onze showroom zorgt ervoor dat klanten en medewerkers zich ook al jaren thuis voelen bij M. de Koning.

Wij nodigen u graag uit om sfeer te komen proeven en kennis te maken met onze specialisten. U bent van harte welkom in een van onze vestigingen in Capelle aan den IJssel, Rotterdam en Krimpen aan den IJssel!

Excellent dealer

De passie voor auto’s en de focus op klanttevredenheid zit bij de familie De Koning in het DNA. Samen met 170 professionele medewerkers doen zij er dagelijks alles aan om de klant te verrassen. Dit blijft niet onopgemerkt: M. de Koning is al zeven keer uitgeroepen tot excellent dealer. Deze prijs wordt uitgereikt door Volkswagen Nederland.