M. de Koning
Lente Tour Tocht 2022

“Het vrije gevoel”

Zonnige dagen in Nederland. Voor alle mensen, maar met name voor de cabrioletrijders! Al jaren organiseren wij voor alle eigenaren van een Audi of Volkswagen cabriolet onze jaarlijkse M. de Koning Lente Tour Tocht. Vanwege corona kon de tocht de afgelopen 2 jaar niet plaatsvinden dus we zijn heel blij dat we deze traditie dit jaar kunnen voortzetten en de 20e cabriotocht kunnen organiseren!

Voor deze 20e editie hebben wij weer een mooie route uitgezet door een stukje Nederland in een bijzondere regio met kleine weggetjes, natuur en afwisselende uitzichten. Wij nodigen u van harte uit om deze geheel verzorgde en gezellige tourdag met ons te beleven.

De datum waarop de cabriotocht gepland staat is zaterdag 18 juni 2022.

We starten de route ’s morgens rond 9.00 uur. De precieze locatie, programma en routebeschrijving ontvangt u van ons bij inschrijving. Rond 15.00 uur zult u aankomen op het eindpunt van de route. Hiervoor kiezen wij een gezellige locatie uit, waar we onder het genot van een hapje en drankje de Lente Tour Tocht zullen afsluiten en u rond 16.00 uur huiswaarts kunt vertrekken.

Met uw en onze bijdrage zorgen wij ervoor dat de dag helemaal verzorgd is. Naast een prachtige route, koffie met gebak, een heerlijke uitgebreide lunch en een afsluitende borrel, krijgt u ook een onderwegpakket van ons mee, gevuld met drankjes en versnaperingen. Voor dit volledig verzorgde dagprogramma vragen wij u per 2 personen om een eigen bijdrage van €95,-.

Heeft u zin in een geweldige tourdag met de 20e M. de Koning Lente Tour Tocht? Meld u dan uiterlijk zaterdag 28 mei aan via het aanmeldformulier op deze pagina of stuur een email met uw aanmeldgegevens naar d.vandergaag@mdekoning.nl.
(reageer snel, want het maximale aantal deelnemers is 50)

Graag tot ziens op zaterdag 18 juni!

Zonnige groeten van het TourTeam

Aanmelden Lente Tour Tocht 2022 “Het vrije gevoel”

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.