Audi TT

Audi TT.

Nog sportiever, nog consequenter. Nauwkeurig en pakkend, zowel qua design als rijbeleving. Pure emotie op wielen, in vorm en functie. Consequent in kwaliteit en efficiency. Pure sportiviteit op de weg.

Wilt u de Audi TT kopen of financieren? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de TT tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor jou. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

 • Nog sportiever, nog consequenter.
 • 3e generatie van de Audi TT.
 • Vooruitstrevende sportauto.
 • Adembenemende bolides.
 • Eigenheid en sportiviteit.
 • De mooiste vorm van purisme.
 • Digitale Audi virtual cockpit.
 • Audi Matrix LED-koplampen.
 • 12,3 inch groot hoge resolutie LCD-scherm.
 • Klassieke ronde wijzerplaten.
 • Futuristische fullscreen weergave.
 • Multifunctioneel stuurwiel.

Audi TT

Vraagprijs v.a.
€ 62.865,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 964,- Meer info

Audi TTS
Audi TT Mdekoning

Veiligheid voorop

Bestuurdersassistentiesystemen nemen u taken uit handen, zodat u zich volledig op het autorijden kunt concentreren. De Audi TT Coupé is er onder meer met de dodehoekhulp Audi side assist, rijstrookhulp Audi active lane assist, verkeersbordherkenning en parkeerassistent inclusief camerabeeld rondom.

Audi TT Mdekoning

Compacte sportauto

Niet te groot, niet te klein, maar precies goed. De Audi TT Coupé is 4,19 meter lang en heeft een 305 liter grote bagageruimte. Dankzij een wielbasis van 2,51 meter is het interieur prettig ruim voor twee inzittenden en twee kleine kinderen of huisdieren. Vanzelfsprekend is uw auto grotendeels naar wens samen te stellen, bijvoorbeeld met sportstoelen inclusief geïntegreerde hoofdsteunen en 18-, 19- of 20-inch lichtmetalen velgen. Voor een nog sportievere uitstraling, bovenop alle standaard features.

Audi TT Mdekoning

Audi smartphone interface en Audi connect

Bij MMI navigatie ‘plus’ is Audi connect inbegrepen, zodat u via de ingebouwde 4G-verbinding online bent voor optimale connectiviteit. Met deze datamodule is ook een intern wifi-netwerk op te starten, bijvoorbeeld voor de smartphone of tablet van u en een passagier. Daarnaast kunt u allerlei Audi connect-toepassingen gebruiken die navigeren en parkeren gemakkelijker maken. Met de Audi smartphone interface koppelt u Android- en Apple-toestellen via usb aan MMI, waarna u bijvoorbeeld contactlijsten en muzieklijsten in de Audi virtual cockpit ziet.

Audi TT Mdekoning

Audi virtual cockpit

De Audi virtual cockpit is een volledig digitaal instrumentenpaneel. Op dit 12,3-inch grote high-res lcd-scherm verschijnen haarscherpe graphics, zoals een klassiek instrumentarium met grote toerenteller en snelheidsmeter of een futuristische weergave met schermbrede navigatiekaart. Een speciale sportstand tovert het actuele vermogen, koppel en dwarsversnelling tevoorschijn.

Audi TT Mdekoning

Voor ieder wat wils.

De Audi TT is in verschillende uitvoeringen bestelbaar.

 • TT Coupé
 • TT Roadster
 • TTS Coupé
 • TTS Roadster
 • TT RS Coupé
 • TT RS Roadster
keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Audi TT?

Heeft u interesse in de Audi TT? Bel ons op 088-2013430 of kies een van de onderstaande opties.