Audi RS MdeKoning

Je hebt sportief en je hebt Audi Sport

Bij M. de Koning Autobedrijven maken wij onderscheid tussen sportief en Audi Sport. Daarom maakt M. de Koning het mogelijk om tot in de details uw Audi S of Audi RS model samen te stellen. Sport was altijd al deel van het Audi DNA. Het merk ontwikkelt al decennia modellen, geïnspireerd door de racesport en aangepast aan het dagelijkse leven. Van een sportieve Audi RS3 tot een sport auto pur sang als de Audi R8 met een V10 motor. Stuk voor stuk innovatieve en sportieve modellen, maar altijd met de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Audi RS Q8 MdeKoning

Stel je vraag

Heb je vragen of ontvangt u graag advies over Audi Sport? Neem dan gerust contact met ons op.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Rijden in het sportiefste dat Audi te bieden heeft?

Mdekoning RS Q8

Audi RS Q8

De Audi RS Q8 is de krachtigste SUV-coupé van Audi Sport. Hij presteert zoals u dat van een Audi RS-model mag verwachten en toont zich daarnaast bijzonder veelzijdig en flexibel. Van rustig tot sportief rijden – de RS Q8 is een alleskunner. Ook op designgebied, want de mogelijkheden voor personalisering zijn ongekend.

Mdekoning RS6 Avant

Audi RS6 Avant

De Audi RS 6 Avant. De verbrede carrosserie en de flink uitgebouwde spatborden geleiden elke blik meteen naar het indrukwekkende RS-design. Met 600 pk en een acceleratie van 3,6 seconden van 0-100 kilometer per uur is dit een ware alleskunner.

Mdekoning RS3 Sportback

RS 3 Sportback
400 pk ondergebracht in een 4,33 meter lange auto. Wat deze combinatie van ‘veel’ en ‘aardig compact’ oplevert, mag duidelijk zijn: puur rijplezier. Ervaar met de Audi RS 3 Sportback de sensatie om een model van Audi Sport te bezitten.

Mdekoning RS3 Limousine

RS 3 Limousine
Al bij de eerste kennismaking zult u vermoeden dat de Audi RS 3 Limousine een krachtige auto is. Toch zal dit gevoel feilloos overtroffen worden als u het gaspedaal intrapt. Maak kennis met de topversie van onze compacte middenklasser.

Mdekoning RS4 Avant

RS 4 Avant
Maak kennis met de vierde generatie Audi RS 4 Avant. Een hoog vermogen en topprestaties gaan moeiteloos samen met een ruim interieur en praktische gebruikseigenschappen. Deze auto is door en door sportief en hij kan ook fluitend overweg met alle gewone taken die hem elke dag worden opgelegd.

Mdekoning RS5 Coupe

RS 5 Coupé
Onder de elegante lijnen van de Audi RS 5 Coupé schuilt een pure sportauto. De 2.9 V6 TFSI levert een vermogen van 331 kW/450 pk en een koppel van 600 Nm. Dankzij deze biturbokracht en de andere geavanceerde componenten uit de aandrijflijn is een acceleratie naar 100 km/h in 3,9 seconden mogelijk. Met RS-designpakket bedraagt de topsnelheid 280 km/h.

Mdekoning RS7

RS 5 Sportback
Met de Audi RS 5 Sportback breiden we de A5-reeks uit. De prestatiegerichte coupé van Audi Sport is er nu voor het eerst als Sportback. Kies voor compromisloze autosporttechniek, verpakt in een elegant coupé-silhouet en gekoppeld aan de dagelijkse bruikbaarheid van een vijfdeurs auto.

Mdekoning RS7

RS 7 Sportback
Wild en ongetemd of onverstoorbaar en fraai? Voor de Audi RS 7 Sportback is de keuze niet moeilijk: beide woordenduo’s zijn waar. Elegante lijnen omhullen de oerkrachten van de V8 TFSI-motor. Innovatieve technologieën gaan samen met feilloze dynamiek. Ontdek de sensatie om geen compromissen te hoeven sluiten.

Mdekoning TT RS Coupe

TT RS Coupé
Maak kennis met de Audi TT RS Coupé, de topper van de TT-reeks van Audi Sport. Hij is ongekend sterk, heeft een aansprekend design en biedt een weergaloze wegligging en rijdynamiek. De Audi TT RS Coupé laat u genieten van autorijden op raceniveau met een kenmerkend RS geluid.

Mdekoning TT RS Cabriolet

TT RS Roadster
Met dak open en dak dicht maakt de Audi TT RS Roadster indruk met zijn rijkarakter en dynamische handling. Uw ultieme sportroadster voor puur rijplezier en dagelijks gebruik.

Audi R8 V10 MdeKoning

R8
De Audi R8 Coupé V10 quattro vertegenwoordigt het allerbeste dat Audi te bieden heeft. Met zijn hoge motorvermogen en compromisloze vormgeving vormt hij de schakel tussen de seriemodellen en de autosport. Zijn exclusieve karakter is een mooie bonus.

Laatste nieuws over Audi Sport

Audi R8 Performance

Voor de puristen: Audi R8 V10 performance RWD

Audi R8 V10

Hommage aan de V10: gelimiteerde Audi R8 V10 Decennium

Audi R8 Coupé en Spyder

Nog heter: Audi R8 Coupé en Spyder