Audi R8 bij M. de Koning

Audi R8

Geboren op het circuit.

Rijklaar vanaf
€ 237.499
Private lease vanaf
€ 
Zakelijk lease vanaf
€ 

De Audi R8. Geboren op het circuit

De Audi R8 Coupé V10 quattro vertegenwoordigt het allerbeste dat Audi te bieden heeft. Met zijn hoge motorvermogen en compromisloze vormgeving vormt hij de schakel tussen de seriemodellen en de autosport. Zijn exclusieve karakter is een mooie bonus.

Wilt u de Audi R8 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u dit model tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

 • Geboren op het circuit.
 • Gebouwd voor de weg.
 • Topsnelheid van 330 km/h.
 • Acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,2 sec.
 • Adembenemende prestaties.
 • Bolide met race-DNA.
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Private lease de Audi R8

De Q8 borduurt met zijn sportieve uiterlijk voort op de lijnen van de oer-quattro. Kies voor de Audi Q8 Private Lease via M. de Koning Audi dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Private Lease aanbod. U rijdt voordelig en onbezorgd in een nieuwe Audi Q8 voor een vast bedrag per maand.

Nu vanaf € 3.528* p/m

Audi R8 bij M. de Koning

Ontdek de highlights

Audi R8 bij M. de Koning
Atmosferische V10-motor

De tussen de assen geplaatste atmosferische V10-motor is het hart van de Audi R8. Deze 5.2 FSI-krachtbron maakt indruk. Zo piekt het koppel van 560 Nm bij 6.200 toeren. De vele technologisch geavanceerde details duiden op de directe relatie met de autosport.

Audi R8 bij M. de Koning
Het onderstel blinkt uit door scherpte

In de racewereld zijn twee aspecten van bovengemiddeld belang: het vermogen en de manier waarop de auto dit op het asfalt kwijt kan. En dat is waar een bovengemiddeld goed onderstel bij om de hoek komt kijken.

Audi R8 bij M. de Koning
Voor ieder wat wils.

De Audi R8 is in verschillende uitvoeringen bestelbaar.

 • R8 Coupé V10 quattro
 • R8 Coupé V10 performance quattro
 • R8 Coupé V10 RWD
 • R8 Spyder V10 quattro
 • R8 Spyder V10 performance quattro
 • R8 Spyder V10 RWD
Audi R8 bij M. de Koning
Nog exclusiever door personaliseren

U bepaalt zelf de uitstraling van uw Audi R8. De specialisten van Audi exclusive kunnen zelfs een lakkleur mengen volgens uw eigen opgaaf. Voor de sideblades zijn er vijf kleurenvarianten plus natuurlijk de mogelijkheid van een tint naar keuze.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi R8?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!