Audi Q8

Audi Q8

Zo sportief kan een SUV zijn.

Rijklaar vanaf
€ 92.889
Private lease vanaf
€ 1.598
Zakelijk lease vanaf
€ 1300

De Audi Q8. Zo sportief kan een SUV zijn

De Audi Q8 borduurt met zijn sportieve uiterlijk voort op de lijnen van de oer-quattro en verwijst met de nieuwe grille tevens naar de toekomst. Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

Wilt u de Audi Q8 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u dit model tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Sportief, comfortabel en efficiënt
  • 8,6 inch multimedia scherm
  • SUV-coupé
  • Dé sportiefste rijbeleving
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Audi Q8 voorraad

Private lease de Audi Q8

De Q8 borduurt met zijn sportieve uiterlijk voort op de lijnen van de oer-quattro. Kies voor de Audi Q8 Private Lease via M. de Koning Audi dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Private Lease aanbod. U rijdt voordelig en onbezorgd in een nieuwe Audi Q8 voor een vast bedrag per maand.

Audi Q8

Ontdek de highlights

Audi SQ8
Audi SQ8 en de ultieme RSQ8

Het design van beide modellen straalt kracht en dynamiek uit. De uitgebouwde spatborden, speciale bumpers, een grote spoorbreedte en de spoiler bovenaan de achterklep zijn beeldbepalend voor het sportieve exterieur.

Audi Q8
De sportiefste rijbeleving

De Audi Q8 rijdt sportief, dynamisch en efficiënt. Elke Q8 heeft een progressieve besturing, wat inhoudt dat bij verder insturen de auto steeds directer reageert. Over bijzondere technologie gesproken: de Q8 is een mild hybrid, waardoor hij voor zijn formaat verrassend efficiënt met brandstof omgaat.

Audi Q8
De kracht van twee motoren

De Audi Q8 TFSI e is er in twee versies. De sterkste is de 60 TFSI e met een systeemvermogen van 340 kW. Hij komt puur elektrisch 44 tot 45 km ver (WLTP-norm). Hij kan in slechts 5,4 seconden van 0 naar 100 km/h versnellen.

Audi Q8 Infotainment
Alle luxe, altijd standaard

De Audi Q8 heeft altijd het topinfotainmentsysteem MMI navigatie plus aan boord, inclusief toegang tot Audi connect-toepassingen. Met de innovatieve spraakbediening zijn diverse functies veilig en snel te activeren. De Audi Q8 is op die manier zelfs een beetje een slimme gesprekspartner.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi Q8?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.