Audi Q8

Audi Q8.

De Audi Q8 borduurt met zijn sportieve uiterlijk voort op de lijnen van de oer-quattro en verwijst met de nieuwe grille tevens naar de toekomst. Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

Wilt u de Audi Q8 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de e-tron tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor jou. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • SUV-coupé
  • Sportief, comfortabel en efficiënt
  • Expressief design
  • Mild hybrid
  • 8,6 inch scherm voor klimaatregeling
  • Standaard Audi virtual cockpit
  • LED-koplampen
  • Ambient light

Audi Q8

Vraagprijs v.a.
€ 92.889,- Bekijk voorraad
Operational lease v.a. € 1.116,- Meer info

Nieuwe Q8 op voorraad

De Q8 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.
Audi SQ8

Audi SQ8 en de ultieme RSQ8

De Audi SQ8 TDI heeft een vierliter achtcilinder TDI-motor met twee turbo’s en een compressor. Deze V8-biturbo is goed voor een vermogen van 320 kW/435 pk en een koppel van 900 Newtonmeter. Met een acceleratietijd van 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h en de begrensde topsnelheid van 250 km/h is de SQ8 een serieuze SUV. De Audi RS Q8 is nog een stapje verder. De 4-liter V8-TFSI-motor levert 441 kW/600 pk en een koppel van 800 Newtonmeter en maakt een sprint van 0 naar 100 km/h in 3,8 seconden mogelijk.

Audi Q8

Een sportieve rijbeleving

De Audi Q8 rijdt sportief, dynamisch en efficiënt. Zijn puur mechanisch werkend middendifferentieel stuurt de aandrijfkracht standaard voor 40% naar voren en voor 60% richting achteras. Als de situatie daarom vraagt, verandert deze verdeling ten gunste van een betere tractie. Elke Q8 heeft een progressieve besturing, wat inhoudt dat bij verder insturen de auto steeds directer reageert. Als optie is er vierwielbesturing, waarmee de achterwielen op lage snelheid maximaal vijf graden tegensturen voor een kleinere draaicirkel. Op hoge snelheid draaien de achterwielen voor extra stabiliteit tot vijf graden mee in dezelfde richting als de voorwielen. Over bijzondere technologie gesproken: de Q8 is een mild hybrid, waardoor hij voor zijn formaat verrassend efficiënt met brandstof omgaat.

Audi Q8

Veiliger

De Audi Q8 ondersteunt de bestuurder in veel situaties, bijvoorbeeld tijdens parkeren, bij het rijden in stadsverkeer en gedurende snelwegritten. Enkele van de behulpzame technologieën zijn een adaptieve rijassistent, efficiency assist, een kruispuntassistent, side assist, stoeprandalert en 360-graden-camera’s. Het digitale brein achter al deze features is zFAS, het “zentrale Fahrerassistenzsteuergerät”. Dat vormt zich permanent een beeld van de directe omgeving en stuurt op basis daarvan de assistentiesystemen aan. Afhankelijk van de uitrusting leveren vijf radarsensoren, zes camera’s, twaalf ultrasoonsensoren en een laserscanner alle benodigde informatie. In de nabije toekomst, waarbij we momenteel uitgaan van voorjaar 2019, komen daar zeer innovatieve functies bij zoals de Audi remote parking pilot en Audi garage pilot.*

Audi Q8

Uitgebreide connectiviteit

De Audi Q8 heeft altijd het topinfotainmentsysteem MMI navigatie plus aan boord, inclusief toegang tot Audi connect-toepassingen via een ingebouwde 4G-router en een geïntegreerde wifi-hotspot. Met de onlinediensten van Audi connect is het onder meer mogelijk om de navigatieroute aan te passen op basis van realtime gebeurtenissen. Met de innovatieve spraakbediening zijn diverse functies veilig en snel te activeren. De Audi Q8 is op die manier zelfs een beetje een slimme gesprekspartner.

Interesse in de Audi Q8?

Heeft u interesse in de Audi Q8? Bel ons op 088-2013430 of kies een van de onderstaande opties.