Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

Elektrisch. En boordevol prachtige details.

Rijklaar vanaf
€ 71.385
Private lease vanaf
€ 
Zakelijk lease vanaf
€ 

De Audi Q8 e-tron. Elektrisch. En boordevol prachtige details.

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. We verwelkomen de Audi Q8 e-tron. De Audi Q8 e-tron is herkenbaar aan zijn nieuwe uitstraling en een specifieke signatuur van de dagrijverlichting. Een uiterlijk dat perfect matcht met zijn moderne techniek.

Heeft u interesse in de Audi Q8 e-tron? Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Sportief, comfortabel en efficiënt
  • In 5,6 seconden van 0-100 km/h
  • Actieradius van maximaal 578km*
  • Dé sportiefste rijbeleving
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Ontdek onze voorraad

Private lease de Audi Q8 e-tron

De Q8 e-tron borduurt met zijn sportieve uiterlijk voort op de lijnen van de oer-quattro. Kies voor de Audi Q8 e-tron Private Lease via M. de Koning Audi dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Private Lease aanbod. U rijdt voordelig en onbezorgd in een nieuwe Audi Q8 e-tron voor een vast bedrag per maand.

Audi Q8 e-tron

Ontdek de highlights

Lichtend voorbeeld

De Audi Q8 e-tron zet de juiste accenten voor toonaangevende elektrische mobiliteit. Hij profiteert van de nieuwe Audi-logotoepassing met tweedimensionale Audi-ringen, een hertekende voorkant en het optionele Singleframe-projectielicht.

Een impuls voor dynamiek

De nieuwe Audi Q8 e-tron blinkt uit met zijn rijdynamiek. Via Audi drive select zijn de settings van de standaard adaptive air suspension te bepalen, waaronder Efficiency en Sport. Dankzij een verbeterd onderstel stuurt hij nog gewilliger door bochten.

Nieuwe elektrische rijervaring

Stap in en ervaar de vrijwel stille acceleratie met de elektromotoren. Profiteer van de extra tractie en stabiliteit door de volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving. Daarnaast dragen de adaptive air suspension en diverse geavanceerde rijhulpsystemen bij aan de rijdynamiek. Optioneel is een afneembare trekhaak leverbaar.

Digitale diensten

Maak kennis met de digitale wereld van mobiliteit. Voorbeelden zijn alle Audi connect-toepassingen, zoals de altijd actuele online-verkeersinformatie. Via Functions on Demand gebruikt u flexibel extra autofuncties. Met de myAudi-app bent u altijd op de hoogte van het reilen en zeilen van uw Audi.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi Q8 e-tron?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!