Audi Q5

Zo ziet voorsprong eruit.

Rijklaar vanaf
€ 53.569
Private lease vanaf
€ 1.127
Zakelijk lease vanaf
€ 914

De Audi Q5. Zo ziet voorsprong eruit

De Audi Q5 is zeer comfortabel, heeft een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. De premium SUV van Audi heeft een totaal eigen karakter. Kies voor de Audi Q5 en ervaar direct het rijcomfort, sportief design en dynamische rijeigenschappen. Het is een compromisloze alleskunner die aansluit bij de eisen van nu.

Wilt u de Audi Q5 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Q5 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • karakteristieke Q-design
  • dynamiek en onafhankelijkheid
  • aflopende daklijn
  • op de schouderlijn buitenspiegels
  • optionele Audi virtual cockpit
  • handige opbergmogelijkheden
  • 1.550 liter grote bagageruimte
  • elektrisch bedienbare achterklep met virtual pedal
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Audi Q5 voorraad

De Q5 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil jij uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Lease de Audi Q5

De Audi Q5 is zeer comfortabel, heeft een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Kies voor de Audi Q5 Lease via M. de Koning Audi dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Audi Q5 Lease aanbod. U rijdt onbezorgd in een nieuwe Audi voor een vast bedrag per maand.

Audi Q5

Ontdek de highlights

Ook als een Sportback

De Audi Q5 Sportback combineert de krachtige prestaties van een SUV met groot gebruiksgemak. De coupéachtige daklijn versterkt zijn sportieve exterieur.

Audi Q5 en Q5 Sportback
Aangename rijdynamiek

Hij maakt indruk met zijn vlotte, dynamische acceleratie en wendbare karakter. Een volledig variabele quattro-aandrijving is leverbaar als optie. Daarmee zijn de aandrijfkrachten over alle wielen te verdelen.

Audi Q5 en Q5 Sportback
Nieuwe lichtscenario’s

De OLEDs zijn in kleine, afzonderlijk aanstuurbare segmenten gegroepeerd. De driedimensionale lay-out daarvan zorgt voor een indrukwekkend lichtarrangement waarmee nieuwe lichtscenario’s zijn te creëren.

.

Optimale bediening

Met de rest van de wereld verbonden zijn is vanzelfsprekend in de Audi Q5. Zo zoekt u in MMI navigatie plus met MMI touch via een onlineverbinding naar tankstations of parkeerlocaties. Het scherm toont dan meteen openingstijden, beschikbaarheid en tarieven.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi Q5?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.