Audi Q5

Audi Q5

De premium SUV van Audi heeft een totaal eigen karakter. De Audi Q5 is zeer comfortabel, heeft een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Kies voor de nieuwe Audi Q5 en ervaar direct het rijcomfort, sportief design en dynamische rijeigenschappen. Het is een compromisloze alleskunner die aansluit bij de eisen van nu.

Wilt u de Audi Q5 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Q5 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • karakteristieke Q-design
  • dynamiek en onafhankelijkheid
  • aflopende daklijn
  • op de schouderlijn buitenspiegels
  • optionele Audi virtual cockpit
  • handige opbergmogelijkheden
  • 1.550 liter grote bagageruimte
  • elektrisch bedienbare achterklep met virtual pedal

Audi Q5

Vraagprijs v.a.
€ 67.938,- Bekijk voorraad
Operational lease v.a. € 780,- Meer info

Nieuwe Q5 op voorraad

De Q5 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil jij uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.
Audi Q5

Gemaakt voor vrijwel elk landschap

De quattro vierwielaandrijving met ultra-technologie is geschikt voor vrijwel elke ondergrond, waardoor deze altijd klaar is voor nieuwe uitdagingen. Deze aandrijving voor de viercilinder uitvoeringen werkt efficiënt en draagt bij aan de rijveiligheid. Als quattro niet nodig is, ontkoppelt de vierwielaandrijving en wordt brandstof bespaard. Vanzelfsprekend doet dit niets af aan de voordelen van quattro, want als de rijomstandigheden erom vragen, is de techniek paraat.

Audi Q5

De beste in zijn klasse

De tweede generatie van de Audi Q5 is op vele vlakken de benchmark in het D-segment van de premium-SUV’s. In 2017 won de Q5 in Duitsland het “Goldene Lenkrad” in de categorie “grote SUV’s”. De beste cw-waarde in zijn segment, consequent doorgevoerde gewichtsverlaging, moderne motoren en quattro-aandrijving met ultra-technologie zorgen voor een goede efficiency.

Audi Q5

Geeft de ruimte

De Audi Q5 weet te overtuigen met zijn ruime interieur en handige opbergmogelijkheden. Met de optionele verschuifbare achterbank groeit het bagagevolume in een handomdraai van 550 tot 610 liter. Door de achterbankleuningen vanuit de bagageruimte neer te klappen, ontstaat een maar liefst 1.550 liter grote bagageruimte.

Audi Plug in hybride MdeKoning

Ook als Plug-in hybrid.

Onder de fraaie motorkap van de Audi Q5 55 TFSI e quattro ligt een 2.0 TFSI-motor die gezelschap heeft van een in de transmissie geïntegreerde elektromotor. In de elektrische stand kunt u volgens de officiële WLTP-meetnorm meer dan 40 kilometer afleggen, waardoor u vaak volledig emissievrij op de bestemming komt (uitgaande van het gebruik van groene stroom). Omdat het een parallelhybride is, profiteert u bovendien van het samenspel van beide motoren. Het systeemvermogen bedraagt maar liefst 270 kW/367 pk en de prestaties zijn dan ook indrukwekkend: van 0 naar 100 in slechts 5,3 seconden en een topsnelheid van 239 km/h.

SQ5 – De sportiefste SUV

De nieuwe Audi SQ5 TFSI maakt indruk met zijn sportieve prestaties, praktische bruikbaarheid, moderne technologie en hoogwaardige uitrusting. Zijn nieuw ontwikkelde 3.0 V6 TFSI-krachtbron levert 260 kW/354 pk, waarmee een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 5,4 seconden mogelijk is. De motor laat daarbij een krachtige sound horen. De SQ5 valt uiterlijk op door de speciale S-voorbumper met grote luchtinlaten, aluminiumkleurige spiegelkappen en fraai in de achterbumper opgenomen vier uitlaten.

SQ5 exterieur 2019
SQ5 interieur 2019
keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Audi Q5?

Heeft u interesse in de Audi Q5? Bel ons op 088-2013430 of kies een van de onderstaande opties.