Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

De Q4 e-tron is te zien in onze Audi showroom te Capelle aan den IJssel. De Q4 e-tron is een volledig elektrische compacte vierdeurs SUV met een lengte van 4,59 m, een breedte van 1,90 m en een hoogte van 1.61 m.
De Audi Q4 e-tron beschikt over twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 225 kW/306 pk. Mede dankzij quattro vierwielaandrijving duurt de acceleratie van 0-100 km/u in de Audi q4 e-tron slechts 6,3 seconden.
De elektromotoren worden gevoed door een grote batterij met een capaciteit van 82 kWh. Daarmee is een actieradius van ruim 450 km volgens de WLTP-norm mogelijk.

Audi Q4 e-tron

Vraagprijs v.a.
€ 49.350,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 749,- Meer info
Operational lease v.a. € 570,- Meer info

Audi Q4 e-tron Private Leasen

Met Audi private lease rijd u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron Private Lease

Vanaf € 814 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Twee Audi Q4 e-tron uitvoeringen

De Audi Q4 e-tron is verkrijgbaar als klassieke SUV of als sportieve Sportback.

Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron Sportback

Praktische en Ruim

De Audi Q4 e-tron is een allround gezinsauto met heel veel opbergruimte. Met het dashboardkastje meegerekend hebben alle vakken samen een inhoud van maar liefst 24,8 liter. In de kofferbak is ruimte voor 520 liter aan bagage. Met neergeklapte achterbank groeit dat volume tot 1.490 liter.

Functionele sportiviteit

Het moderne interieur van de Audi Q4 e-tron wordt gekenmerkt door technische innovaties, sportiviteit en praktische bruikbaarheid. Het met 15 mm verlaagde optionele sportonderstel met extra dynamische vering en demping zorgt voor een directer wegcontact.

Audi Q4 e-tron
Launch edition

 

 • Parkeerhulp achter
 • Audi smartphone interface
 • LED koplampen en achterlichten
 • Automatisch bedienbare achterklep
 • Velgen, lichtmetaal 8J x 19 “5-arm“

Audi Q4 e-tron
Launch edition Advanced

Bevat bovenop de Launch Edition o.a.:

 • Sportstoelen
 • MMI navigatie plus
 • Audi virtual cockpit
 • Matrix LED koplampen
 • Exterieurdetails in contrastlak

Audi Q4 e-tron
Launch edition
Advanced Plus

Bevat bovenop de Launch edition Advanced o.a.:

 • Panorama dak
 • Warmtepomp
 • Parkeerhulp plus
 • Achteruitrijcamera
 • Adaptive cruise control

Audi Q4 e-tron
Launch edition S Competition

Bevat bovenop de Launch edition Advanced Plus o.a.:

 • S line interieur & exterieur
 • Privacy glass
 • Optiekpakket zwart
 • Velgen, lichtmetaal 9J x 20

Audi e-care

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de Q4 e-tron standaard voorzien van Audi e-care:
een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden.

6 jaar gratis onderhoudsinspecties en APK

Het is belangrijk dat uw Audi Q4 e-tron in topconditie is en blijft. Daarom biedt Audi e-care 6 jaar lang gratis onderhoudsinspecties en APK. De inhoud van de inspecties bestaat uit de door de fabriek geadviseerde onderhoudsinspecties (dit betekent: inspecties, interieur filter, remvloeistof) en APK. Alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder de voorgeschreven onderhoudsinspecties van de auto zijn niet inbegrepen. Dit is geldig voor de periode van max. 6 jaar of 180.000 km (hetgeen het eerste wordt bereikt)

8 jaar fabrieksgarantie op accu
Daarnaast biedt Audi e-care maar liefst 8 jaar fabrieksgarantie (maximaal 160.000 km) op de accu.

2 jaar fabrieksgarantie
Elke Audi wordt geleverd met 2 jaar technische garantie, zonder kilometerbeperking. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor uw Audi Q4 e-tron. Audi stelt als voorwaarde voor de fabrieksgarantie dat het voertuig conform fabrieksvoorschrift is onderhouden.

Online map updates
Dankzij regelmatige online updates is de Audi Q4 e-tron altijd uitgerust met het actuele Europese wegennet, de laatste points-of-interest en het huidige laadnetwerk. Zo weet het navigatiesysteem altijd het dichtsbijzijnde laadpunt te vinden.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

***Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Interesse in de Audi Q4 e-tron quattro of Q4 e-tron Sportback?

Heeft u interesse in de Audi Q4 e-tron? Bel ons op 088-2013430 of kies een van de onderstaande opties.