Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

Shaped by progress.

Rijklaar vanaf
€ 59.415
Private lease vanaf
€ 919
Zakelijk lease vanaf
€ 747

Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron. Shaped by progress.

Het strakke design van deze 100% elektrische Audi geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals de accenten op de flanken en het zwevende dak.

Wilt u de Audi Q4 e-tron kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u dit model tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Praktisch en ruim
  • Actieradius 450km*
  • 100% elektrisch
  • Acceleratie 0-100 km/h 6,3 sec
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Audi Q4 e-tron voorraad

De Audi Q4 e-tron en/of Q4 Sportback e-tron is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Lease de Audi Q4 e-tron

Private Lease de Audi Q4 e-tron

Rijden in een gloednieuwe Audi Q4 e-tron? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Audi Q4 e-tron

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Audi Q4 Sportback e-tron

Ontdek de highlights

Audi Q4 Sportback e-tron
Indrukwekkende uitstraling

Het sportieve design van de elektrische Audi geeft op boeiende wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals het dynamische silhouet met aflopende daklijn

Audi-Q4-Sportback-e-tron
Ronduit dynamisch

Het draait allemaal om een sportieve uitstraling. Dit zijn de optionele 21 inch 5-arm-rotor Aero-velgen van Audi Sport, met een glanzend gepolijste zwarte afwerking. Dit model is er vanzelfsprekend ook met andere fraaie lichtmetalen velgen.

Audi-Q4-Sportback-e-tron
Thuis en onderweg laden

Thuis en onderweg laden
Dankzij slimme laadoplossingen voor elke situatie, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa, rijdt u elektrisch zonder noodzaak voor compromissen.

Audi Q4 e-tron-infotainment
Functionele sportiviteit

Het moderne interieur van het 100% elektrische model wordt gekenmerkt door technische innovaties, sportiviteit en praktische bruikbaarheid.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi Q4 e-tron en/of Q4 Sportback e-tron?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.