Audi Q3

De alleskunner voor in de stad.

Rijklaar vanaf
€ 50.360
Private lease vanaf
€ 759
Zakelijk lease vanaf
€ 739

De Audi Q3. De alleskunner voor in de stad.

De Audi Q3 heeft een sterke stoere uitstraling, is zeer ruim en heeft een praktisch interieur. De stoere SUV van Audi is innovatief met standaard het Active info Display, lane assist en LED koplampen. Dat is de nieuwe Q3 met veel allround talent.

Wilt u de Audi Q3 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Q3 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Digitaal instrumentenpaneel
  • Matrix-led-koplampen
  • Hill descent control
  • Lane departure warning
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Audi Q3 voorraad

De Audi Q3 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Lease de Audi Q3

Private Lease de Audi Q3

Rijden in een gloednieuwe Audi Q3? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Audi Q3

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Audi Q3 bij M. de Koning

Ontdek de highlights

Audi Q3 Sportback
Ook als Sportback

De Audi Q3 Sportback combineert een eigen stijl met veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Hij heeft de looks van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV.

Een stoere uitstraling

De nieuwe Audi Q3 heeft een stoere voorkant met octagonale Singleframe-grille met acht rechtopstaande spijlen en grote luchtinlaatvlakken in de bumper.

Innovatief

Het instrumentenpaneel is volledig digitaal en in de middenconsole zit een touchscreen. Daarop zijn onder meer MMI-instellingen, muziektitels, Audi connect-toepassingen en de navigatiekaart te tonen.

Handige details

De laadvloer is in drie hoogtes in te stellen. De laadrand zit op slechts 748 millimeter van de grond, waardoor spullen niet ver opgetild hoeven te worden. De hoedenplank is in een vak onder de vloer op te bergen.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi Q3?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.