Audi Q3

De alleskunner voor in de stad.

Rijklaar vanaf
€ 48.590
Private lease vanaf
€ 852 € 779
Zakelijk lease vanaf
€ 683

De Audi Q3. De alleskunner voor in de stad.

De Audi Q3 heeft een sterke stoere uitstraling, is zeer ruim en heeft een praktisch interieur. De stoere SUV van Audi is innovatief met standaard het Active info Display, lane assist en LED koplampen. Dat is de nieuwe Q3 met veel allround talent.

Wilt u de Audi Q3 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Q3 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Digitaal instrumentenpaneel
  • Matrix-led-koplampen
  • Hill descent control
  • Lane departure warning

Ontdek onze voorraad

Private lease de Audi Q3

De Audi Q3 debuteert op het podium – een stadstype met scherpe randjes, een eigen karakter en een volledig nieuw, geometrisch lijnenspel. Kies voor de Audi Q3 Private Lease actie via M. de Koning Audi dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Audi Q3 Private Lease aanbod. U rijdt voordelig en onbezorgd in een nieuwe Audi Q3 voor een vast bedrag per maand.

Nu vanaf € 779* p/m

Audi Q3 bij M. de Koning

Ontdek de highlights

Audi Q3 Sportback
Ook als Sportback

De Audi Q3 Sportback combineert een eigen stijl met veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Hij heeft de looks van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV.

Een stoere uitstraling

De nieuwe Audi Q3 heeft een stoere voorkant met octagonale Singleframe-grille met acht rechtopstaande spijlen en grote luchtinlaatvlakken in de bumper.

Innovatief

Het instrumentenpaneel is volledig digitaal en in de middenconsole zit een touchscreen. Daarop zijn onder meer MMI-instellingen, muziektitels, Audi connect-toepassingen en de navigatiekaart te tonen.

Handige details

De laadvloer is in drie hoogtes in te stellen. De laadrand zit op slechts 748 millimeter van de grond, waardoor spullen niet ver opgetild hoeven te worden. De hoedenplank is in een vak onder de vloer op te bergen.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi Q3?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 48 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.