Audi Q2

Een dynamisch design en veel rijplezier.

Rijklaar vanaf
€ 38.456
Private lease vanaf
€ 549
Zakelijk lease vanaf
€ 567

De Audi Q2. Een dynamisch design en veel rijplezier. 

Deze urban SUV blinkt uit door zijn krachtige design, uitgebreide infotainmentopties en dynamische ondersteltechniek. Hij is helemaal bij de tijd. Met een bijgepunt uiterlijk, een comfortabel interieur met de nieuwste digitale technologieën en zijn krachtige en zuinige motoren maakt hij veel indruk. Voeg daar zijn rijcomfort en strakke wegligging aan toe en u begrijpt dat u in het segment van de premium compacte SUV´s beslist moet kennismaken met deze indrukwekkende auto.

Wilt u de Audi Q2 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Q2 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

Onderscheidend exterieurdesign
Variabel en persoonlijk interieur
Voorbeeldige connectiviteit
Puur rijplezier

  • Audi virtual cockpit en head-up display
  • Audi pre sense front
  • Progressive steering
  • Geavanceerde verlichtingsfuncties
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Audi Q2 op voorraad

De Audi Q2 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Lease de Audi Q2

Private Lease de Audi Q2

Rijden in een gloednieuwe Audi Q2? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Audi Q2

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Audi Q2 Private Lease

Ontdek de highlights

Audi exclusive

Chique of sportief, opvallend of gedistingeerd? Voor iedereen die de lat graag hoog legt, is er Audi exclusive. oor een auto op maat, met kleuren en bekleding zoals u die in gedachten heeft.

Moderne technologie

De Audi virtual cockpit is een 12,3 inch digitaal instrumentarium met fraaie weergavemogelijkheden, bijvoorbeeld van de navigatiekaart.

Gestoeld op sportiviteit

De sportstoelen versterken het sportieve karakter. Let ook op fraaie details zoals de contrasterende rotsgrijze stiksels en het gepreegde S-logo bovenaan de rugleuningen.

Glazen panoramadak

Meer licht van buitenaf in uw auto en een fraaie uitstraling dankzij de grote panelen van donkergetint glas. Hiermee wint uw Audi aan exclusiviteit.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi Q2?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.