Audi Q2

De Audi Q2

De Audi Q2 is helemaal bij de tijd. Met een bijgepunt uiterlijk, een comfortabel interieur met de nieuwste digitale technologieën en zijn krachtige en zuinige motoren maakt hij veel indruk. Voeg daar zijn rijcomfort en strakke wegligging aan toe en u begrijpt dat u in het segment van de premium compacte SUV´s beslist moet kennismaken met de Audi Q2.

Wilt u de Audi Q2 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Q2 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Onderscheidend exterieurdesign
  • Variabel en persoonlijk interieur
  • Voorbeeldige connectiviteit
  • Puur rijplezier
  • Audi virtual cockpit en head-up display
  • Audi pre sense front
  • Progressive steering
  • Geavanceerde verlichtingsfuncties

Audi Q2

Vraagprijs v.a.
€ 37.002,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 499,- Meer info
Operational lease v.a. € 422,- Meer info

Audi Q2 op voorraad

De Audi Q2 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Audi Q2 Private Lease

De Audi Q2 debuteert op het podium – een stadstype met scherpe randjes, een eigen karakter en een volledig nieuw, geometrisch lijnenspel. Kies voor de Audi Q2 Private Lease actie via M. de Koning Audi dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Audi Q2 Private Lease aanbod nu vanaf slechts € 465 per maand! U rijdt voordelig en onbezorgd in een nieuwe Audi Q2 voor een vast bedrag per maand.

Audi Q2 Private Lease
Audi Q2 Private Lease

Vanaf € 499 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Audi Q2

Compacte SUV in topvorm

De Audi Q2 is een auto met karakter en de vernieuwde versie voegt daar nog meer charme aan toe. Zo zijn de bumpers van een nieuw, sportiever ontwerp. Afhankelijk van de uitvoering steken de spatbordranden af tegen de carrosseriekleur of zijn ze meegespoten. Ook qua wielen en afwerking van de brede achterstijl valt er veel te kiezen.

Audi Q2

Comfort en rijplezier

De standaard progressieve besturing draagt bij aan de prettige rijeigenschappen dankzij een variabele, van de stuurhoek afhankelijke overbrenging en een snelheidsafhankelijke bekrachtiging. Het onderstel met elektronisch geregelde adaptieve dempers past zich aan veranderende wegcondities aan.

Audi Q2

Veiliger rijden

In adaptive cruise assist, zijn adaptive cruise control en active lane assist gecombineerd. Deze geavanceerde rijhulpsystemen kunnen zelfstandig versnellen en remmen, een constante snelheid vasthouden met steeds voldoende afstand tot de voorligger en op de eigen rijstrook blijven.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Audi Q2?

Heeft u interesse in de Audi Q2? Bel ons op 088 20 13 430 of kies een van de onderstaande opties.