Audi e-tron GT

Audi e-tron GT

Pure sportiviteit en moderne luxe. Dat is de Audi e-tron GT. De elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron GT zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen. Dit wordt gecombineerd met de herkenbare Audi-uitstraling. Nu te zien in onze showroom te Capelle aan den IJssel!

Heeft u interesse in de Audi e-tron GT? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

 • Talloze innovaties
 • Actieradius 487km
 • In circa 22 minuten van 5% naar 80% opladen bij een snellader
 • Quattro vierwielaandrijving
 • 100% elektrisch
 • Audi e-care inbegrepen
 • Acceleratie 0-100 km/h 4,1 sec

Audi e-tron GT

Vraagprijs v.a.

Vraagprijs v.a.
€ 110.076,- Bekijk voorraad
Operational lease v.a. € 1.244,- Meer info

Twee modellen

De Audi e-tron GT is verkrijgbaar in onderstaande modellen

Audi e-tron GT

Audi e-tron GT

 • Consumentenadviesprijs: vanaf € 110.076
 • Actieradius: 487km
 • Praktisch en sportief
 • Dynamische rij eigenschappen
Audi e-tron GT RS

Audi e-tron GT RS

 • Consumentenadviesprijs: vanaf € 152.946
 • Actieradius: 472km
 • Sportief design
 • Acceleratie 0-100 km/h 3,3 sec

Elektrisch laden & mobiliteit

De 800-voltaccu is geheel vlak in de bodem verwerkt. Deze lithium-ionbatterij blinkt uit door efficiënt laden en ontladen. Mede dankzij de uitgekiende mogelijkheden tot recupereren bedraagt de WLTP-actieradius 487 kilometer.

Audi e-tron GT

Wanneer u een elektrische auto heeft, hoeft u niet meer naar het tankstation. In plaats daarvan laadt u de accu van uw auto op. Dit kan op veel openbare laadpunten, maar ook met het gemak van een laadpaal aan huis. Tijd is kostbaar. Gelukkig is een laadpaal aan huis efficiënt. U kunt doen wat u wilt terwijl uw auto weer wordt opgeladen. Daarnaast is een laadpaal aan huis financieel voordelig in vergelijking met openbare laadpunten. Een speciaal energiecontract kan in combinatie met de laadpaal worden afgesloten.

Alles met betrekking tot opladen en elektrische mobiliteit kun je bij M. de Koning terecht. We helpen je graag verder met:

 • een laadpunt (thuis of op het werk)
 • een laadpas
 • mobiliteitsservices (Shuttle)

Wilt u meer te weten komen over het elektrisch laden? Kijk dan op onze speciale pagina over elektrisch laden.

Audi e-care

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de e-tron GT standaard voorzien van Audi e-care:
een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden.

6 jaar gratis onderhoudsinspecties en APK

Het is belangrijk dat je Audi e-tron GT in topconditie is en blijft. Daarom biedt Audi e-care 6 jaar lang gratis onderhoudsinspecties en APK. Uitgevoerd door de e-tron experts van M. de Koning Audi Service uiteraard. De inhoud van de inspecties bestaat uit de door de fabriek geadviseerde onderhoudsinspecties (dit betekent: inspecties, interieur filter, remvloeistof) en APK. Alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder de voorgeschreven onderhoudsinspecties van de auto zijn niet inbegrepen. Dit is geldig voor de periode van max. 6 jaar of 180.000 km (hetgeen het eerste wordt bereikt)

RS e-tron GT

8 jaar fabrieksgarantie op accu
Daarnaast biedt Audi e-care maar liefst 8 jaar fabrieksgarantie (maximaal 160.000 km) op de accu.

2 jaar fabrieksgarantie
Elke Audi wordt geleverd met 2 jaar technische garantie, zonder kilometerbeperking. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor je Audi e-tron GT. Audi stelt als voorwaarde voor de fabrieksgarantie dat het voertuig conform fabrieksvoorschrift is onderhouden.

Online map updates
Dankzij regelmatige online updates is de Audi e-tron GT altijd uitgerust met het actuele Europese wegennet, de laatste points-of-interest en het huidige laadnetwerk. Zo weet het navigatiesysteem altijd het dichtsbijzijnde laadpunt te vinden.

Audi e-tron GT

Interieur

De Audi e-tron GT quattro laat zien wat vooruitgang daadwerkelijk betekent. Hij is sportief, van topkwaliteit en comfortabel. De ‘sportstoelen plus‘ voorin met geïntegreerde hoofdsteunen en opstaande zijwangen zitten voortreffelijk, ook met een sportieve rijstijl. Met dit ontwerp is gekozen voor materialen die de wereld minder belasten, denk aan het volledig ledervrije interieur.

Audi e-tron GT

e-tron GT verlichting

De optionele matrix-ledkoplampen met Audi-laserlicht zijn een belangrijk element in het vooruitstrevende carrosserieontwerp. Deze lampenunits vallen ook op door de blauwe X-vormige componenten erin.

Over de volle breedte van de achterkant loopt een strook met verlichting. Die kan een lichtanimatie vertonen. De ledachterlichten eindigen in een tweepuntige vorm. Voor het eerst op een Audi: de gecombineerde achteruitrijlampen annex knipperlichten.

RS e-tron GT

Aerodynamisch

De gunstige stroomlijn zorgt ook voor functionele details. Van de slimme luchtinlaten aan de voorkant via de luchtgeleidende wielkasten tot aan de in het oog springende achterdiffuser. Afhankelijk van de rijomstandigheden wordt de aerodynamica actief aangepast.

**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Interesse in de Audi e-tron GT of Audi e-tron GT RS?

Heeft u interesse in de Audi e-tron GT? Bel ons op 088-2013430 of kies een van de onderstaande opties.