Audi e-tron

De stijlvolste vorm van elektrisch.

Rijklaar vanaf
€ 66.455
Private lease vanaf
€ 1.072
Zakelijk lease vanaf
€ 888

Audi e-tron. De stijlvolste vorm van elektrisch

De eerste elektrische SUV van Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen. Of u nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg bent naar de zeilboot, de Audi e-tron is er geschikt voor. 100% elektrisch, maar ook 100% Audi

Wilt u de Audi e-tron of e-tron Sportback kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de e-tron tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor jou. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs in onze Audi showroom in Capelle aan den IJssel.

  • Talloze innovaties
  • Virtual mirrors
  • In 30 minuten voor 80% opladen bij high-power laadpunt
  • Quattro vierwielaandrijving
  • 100% elektrisch
  • Audi e-care inbegrepen
  • 660 liter bagagevolume
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Audi e-tron voorraad

De e-tron is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Lease de Audi e-tron

Private Lease de Audi e-tron

Rijden in een gloednieuwe Audi e-tron? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Audi e-tron

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Audi e-tron Private Lease

Ontdek de highlights

Actieradius

De Audi e-tron heeft een vermogen van maximaal 300 kW (408 pk) en een actieradius van maximaal 437 kilometer.

Audi e-tron Opladen
Opladen

Het is heel eenvoudig om de Audi e-tron op te laden. Dat kan thuis en onderweg.

Audi e-tron infotainment
Infotainment

Via MMI heeft u toegang tot Audi connect4 inclusief speciale e-tron-functies zoals de e-tron-routeplanner die laadstops automatisch meeneemt in de routeberekening.

Virtuele buitenspiegels

Een lagere luchtweerstand en een fraai staaltje digitalisering.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi e-tron of de Audi e-tron Sportback?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.