Audi e-tron

De eerste elektrische SUV van Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen. Of u nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg bent naar de zeilboot, de Audi e-tron is er geschikt voor. 100% elektrisch, maar ook 100% Audi

Wilt u de Audi e-tron of e-tron Sportback kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de e-tron tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor jou. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

Bekijk onze voorraad Audi e-tron en vraag direct een offerte of proefrit aan.

 • Talloze innovaties
 • Virtual mirrors
 • In 30 minuten voor 80% opladen bij high-power laadpunt
 • Quattro vierwielaandrijving
 • 100% elektrisch
 • Audi e-care inbegrepen
 • 660 liter bagagevolume

Audi e-tron

Vraagprijs v.a.
€ 66.415,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 949,- Meer info
Operational lease v.a. € 770,- Meer info

Audi e-tron Formule1

We geven 10x 2 tickets weg voor de 3-daagse Formule 1 in Spa Francorchamps bij aanschaf of lease van een nieuwe Audi e-tron met 12% of 16% bijtelling.
OP=OP!

Nieuwe e-tron op voorraad

De e-tron is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Audi e-tron Private Leasen

Met Audi private lease rijdt u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Audi e-tron.

Audi e-tron Private Lease

Vanaf € 949 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Twee uitvoeringen

De Audi e-tron is verkrijgbaar als klassieke SUV of als sportieve Sportback.

Audi e-tron Quattro

 • Consumentenadviesprijs: vanaf € 66.400
 • Praktisch en sportief
 • Dynamische rij eigenschappen
Audi e-tron Sportback

Audi e-tron Sportback

 • Consumentenadviesprijs: vanaf € 68.800
 • Sportief design
 • Tot 1.655 liter laadruimte

Audi e-care

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de e-tron standaard voorzien van Audi e-care:
een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden.

6 jaar gratis onderhoudsinspecties en APK

Het is belangrijk dat uw Audi e-tron in topconditie is en blijft. Daarom biedt Audi e-care 6 jaar lang gratis onderhoudsinspecties en APK. Uitgevoerd door de e-tron experts van M. de Koning Audi Service uiteraard. De inhoud van de inspecties bestaat uit de door de fabriek geadviseerde onderhoudsinspecties (dit betekent: inspecties, interieur filter, remvloeistof) en APK. Alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder de voorgeschreven onderhoudsinspecties van de auto zijn niet inbegrepen. Dit is geldig voor de periode van max. 6 jaar of 180.000 km (hetgeen het eerste wordt bereikt)

Audi e-care

8 jaar fabrieksgarantie op accu
Daarnaast biedt Audi e-care maar liefst 8 jaar fabrieksgarantie (maximaal 160.000 km) op de accu.

2 jaar fabrieksgarantie
Elke Audi wordt geleverd met 2 jaar technische garantie, zonder kilometerbeperking. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor uw Audi e-tron. Audi stelt als voorwaarde voor de fabrieksgarantie dat het voertuig conform fabrieksvoorschrift is onderhouden.

Online map updates
Dankzij regelmatige online updates is de Audi e-tron altijd uitgerust met het actuele Europese wegennet, de laatste points-of-interest en het huidige laadnetwerk. Zo weet het navigatiesysteem altijd het dichtsbijzijnde laadpunt te vinden.

Audi e-tron

Audi e-tron 50 quattro

 • Actieradius: meer dan 300 kilometer**
 • Vermogen: 230 kW (313 pk)
 • Acceleratie: 7 sec. 0-100 km/u

Audi e-tron 55 quattro

 • Actieradius: 411 kilometer**
 • Vermogen: 300 kW (408 pk)
 • Acceleratie: 5,7 sec 0-100 km/u
Audi e-tron

Techniek van morgen

Drie elektromotoren, één bij de voorwielen en twee bij de achteras, zorgen voor ruim voldoende power en vlotte prestaties. Het systeemvermogen bedraagt 360 pk en tijdens de boostfase zelfs even 408 pk. Het koppel bedraagt 800 Nm. Daarmee sprint de Audi e-tron quattro concept in slechts 5,7 seconden van 0 naar 100 km/h en daarna snel door tot de elektronisch begrensde topsnelheid van 200 km/h.

Audi e-tron

e-tron verlichting

De belangrijkste verlichtingsfuncties van de Audi e-tron quattro concept functioneren allemaal met matrix-lasertechnologie. Deze nieuwste vorm van autoverlichting werkt met losse pixels, waardoor de lichtbundel van de matrix-laserkoplampen zeer nauwkeurig te vormen is. Onder de koplampen zitten vijf beeldbepalende verlichtingselementen waarin LEDs zijn gecombineerd met zeer platte OLEDs (organic light emitting diodes). Deze OLEDs stralen een homogeen licht uit, ze zijn dimbaar en u kunt er allerlei animaties mee vertonen. De toepassing van matrix-laser-OLED-technologie in de koplampen van de Audi e-tron quattro concept is een wereldprimeur. Een hoogstandje op het gebied van ‘voorsprong door techniek’ met autoverlichting.

Audi e-tron

Aerodynamisch

Voor een volledig elektrische auto is een gunstige aerodynamica een pluspunt. Audi belooft voor de Audi e-tron quattro concept een actieradius van meer dan 500 kilometer*. Die afstand is mede mogelijk door het nieuwe design dat nadrukkelijk volgens aerodynamische basiswetten getekend is. De sportieve SUV heeft een gunstige cw-waarde van 0,25, waarmee hij stil en efficiënt de lucht doorklieft. Met zijn lengte van 4,88 meter, breedte van 1,93 meter en wielbasis van 2,91 meter valt de Audi e-tron quattro concept in het Audi gamma tussen de Q5 en de Q7. Wel is hij met een hoogte van 1,54 meter beduidend lager dan deze productiemodellen. Lage raampartijen en een snel dalende daklijn verlenen de conceptcar meer dan een vleugje coupékarakter.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

***Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Interesse in de Audi e-tron quattro of e-tron Sportback?

Heeft u interesse in de Audi e-tron? Bel ons op 088-2013430 of kies een van de onderstaande opties.