Audi e-tron GT

Audi e-tron GT

Pure sportiviteit en moderne luxe.

Rijklaar vanaf
€ 110.076
Private lease vanaf
€ 1.809
Zakelijk lease vanaf
€ 1321

De Audi e-tron GT. Pure sportiviteit en moderne luxe

Pure sportiviteit en moderne luxe. De elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen. Dit wordt gecombineerd met de herkenbare Audi-uitstraling. De verhoudingen van een gran turismo – laag, breed en een grote wielbasis – maken duidelijk dat sportiviteit en gebruiksgemak hier samengaan. Het sculpturale carrosserieontwerp straalt kracht en prestaties uit.

Wilt u de Audi e-tron GT kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u dit model tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • 100% elektrisch
  • Quattro vierwielaandrijving
  • Actieradius 487km*
  • Acceleratie 0-100 km/h 4,1 sec

Ontdek onze voorraad

Private lease de Audi e-tron GT

Pure sportiviteit en moderne luxe. Kies voor de Audi e-tron GT Private Lease via M. de Koning Audi dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Private Lease aanbod. U rijdt voordelig en onbezorgd in een nieuwe Audi voor een vast bedrag per maand.

Audi e-tron GT RS

Ontdek de highlights

Audi e-tron GT RS
Ook als sportieve RS-uitvoering

Het design van beide modellen straalt kracht en dynamiek uit. De uitgebouwde spatborden, specialse bumpers, een grote spoorbreedte en de spoiler bovenaan de achterklep zijn beeldbepalend voor het sportieve exterieur.

Audi verlichting op zijn best

Over de volle breedte van de achterkant loopt een strook met verlichting. Die kan een lichtanimatie vertonen. De ledachterlichten eindigen in een tweepuntige vorm. Voor het eerst op een Audi: de gecombineerde achteruitrijlampen annex knipperlichten.

Audi e-tron GT
Expressieve accenten
De gunstige stroomlijn zorgt ook voor functionele details. Van de slimme luchtinlaten aan de voorkant via de luchtgeleidende wielkasten tot aan de in het oog springende achterdiffuser. Afhankelijk van de rijomstandigheden wordt de aerodynamica actief aangepast.
Audi e-tron GT
Sportief interieur

Hij laat zien wat vooruitgang daadwerkelijk betekent. Hij is sportief, van topkwaliteit en comfortabel. De ‘sportstoelen plus‘ zitten voortreffelijk, ook met een sportieve rijstijl. Met dit ontwerp is gekozen voor materialen die de wereld minder belasten, denk aan het volledig ledervrije interieur.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi e-tron GT?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 48 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.