Audi A8

Audi A8

Een klasse apart.

Rijklaar vanaf
€ 128.868
Private lease vanaf
€ 1.856
Zakelijk lease vanaf
€ 1738

De Audi A8. Een klasse apart

Meer dan ooit is de Audi A8 een klasse apart. Zijn nieuwe design springt direct in het oog. Daarnaast dragen hoogwaardige technologieën en een buitengewoon complete standaarduitrusting bij aan een unieke comfort- en rijbeleving.

Wilt u de Audi A8 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A8 limousine tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Chique uitstraling
  • Sportieve ondertoon
  • HD Matrix LED-koplampen
  • Matrix OLED-achterlichten
  • 41 rijassistentiesystemen
  • Instelbare contour- en ambienteverlichting
  • Bang & Olufsen Advanced Sound System
  • Optimale luchtkwaliteit
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Lease de Audi A8

Meer dan ooit is de Audi A8 een klasse apart. Kies voor de Audi A8 Lease via M. de Koning Audi dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Audi A8 Lease aanbod. U rijdt voordelig en onbezorgd in een nieuwe Audi voor een vast bedrag per maand.

Audi A8

Ontdek de highlights

Audi S8
Audi S8

Ervaar de prestaties en ongekende rijdynamiek. Speciale S-kenmerken en topkwaliteit materialen kenmerken het sportieve interieur van de vernieuwde Audi S8. De aankleding van exterieur en interieur is specifiek voor de S8.

Scherp. Dynamisch. Herkenbaar.

De nieuwste ontwikkelingen zijn verwerkt op het gebied van autoverlichting. De optionele digitale matrix-ledkoplampen en de standaard oled-achterlichten zijn daar sprekende voorbeelden van. Bovendien past het design van de lampen zich aan de rijmodus aan.

Audi A8
Elegant en efficiënt rijden

De plug-in hybrideaandrijving biedt veel voordelen. Met de efficiënte elektromotor rijdt u stil en lokaal emissievrij en dankzij de TFSI-motor is geen bestemming te ver weg. Opladen kan onderweg en thuis.

Audi A8
Alle luxe, altijd standaard

De Audi A8 wordt standaard altijd zeer luxe en compleet geleverd. Hij heeft standaard een Virtual Cockpit. Het bedieningsgemak is groot dankzij de MMI navigatie plus met touchscreen en natural voice operation, dat is te activeren door ‘Hey Audi’ uit te spreken.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi A8?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.