Audi A8

Audi A8

Meer dan ooit is de Audi A8 een klasse apart. Zijn nieuwe design springt direct in het oog. Daarnaast dragen hoogwaardige technologieën en een buitengewoon complete standaarduitrusting bij aan een unieke comfort- en rijbeleving.

Wilt u de Audi A8 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A8 limousine tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Chique uitstraling
  • Sportieve ondertoon
  • HD Matrix LED-koplampen
  • Matrix OLED-achterlichten
  • 41 rijassistentiesystemen
  • Instelbare contour- en ambienteverlichting
  • Bang & Olufsen Advanced Sound System
  • Optimale luchtkwaliteit

Audi A8

Vraagprijs v.a.
€ 113.129,- Bekijk voorraad
Operational lease v.a. € 1.262,- Meer info

Audi A8 op voorraad

De A8 limousine en is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Audi A8
Audi A8
20220318_Audi A8 (2)

Alle luxe, altijd standaard

De nieuwe A8 wordt standaard altijd zeer luxe en compleet geleverd. De A8 heeft standaard een Virtual Cockpit. Het bedieningsgemak is groot dankzij de MMI navigatie plus met touchscreen en natural voice operation, dat is te activeren door ‘Hey Audi’ uit te spreken.

Audi A8

Scherp. Dynamisch. Herkenbaar.

In de Audi A8 zijn de nieuwste ontwikkelingen verwerkt op het gebied van autoverlichting. De optionele digitale matrix-ledkoplampen en de standaard oled-achterlichten zijn daar sprekende voorbeelden van. Tijdens de bestelprocedure van uw auto bepaalt u zelf de signatuur van de achterlichten. Bovendien past het design van de lampen zich aan de rijmodus aan.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Audi A8?

Heeft u interesse in de Audi A8? Bel ons op 088-2013430 of kies een van de onderstaande opties.