Audi A7 Sportback

Audi A7 Sportback

De sportief en elegant gestroomlijnde vierdeurs coupé van Audi is een opvallende verschijning. De Audi A7 Sportback beschikt over sportieve rijeigenschappen en maakt auto rijden leuk en gemakkelijk.

Wilt u de Audi A7 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A7 Sportback tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Strakke lijnen
  • 4969 cm lang
  • Haptische feedback
  • 400 personaliseerbare instellingen
  • 39 rijassistentiesystemen
  • Schoner en zuiniger
  • Adaptive cruise control
  • Spraaksturing bediening

Audi A7

Vraagprijs v.a.
€ 77.080,- Bekijk voorraad
Operational lease v.a. € 886,- Meer info

Audi A7

Audi A7 Sportback op voorraad

De A7 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Geen voertuigen gevonden
A7 sportback

De vormtaal van een nieuwe generatie

De A7 Sportback is een hommage aan sportieve elegantie. Hij vertolkt een nieuwe designtaal die gerust avantgardistisch genoemd mag worden. Scherpe lijnen en een coupésilhouet zorgen voor dynamiek met een eigen verhaal. De lampen met unieke A7 signatuur benadrukken het progressieve exterieurkarakter. Vanaf de ver naar achteren geplaatste voorruitstijlen loopt het dak strakgespannen over de atletische carrosserie en komt uit in een charismatisch sculpturale achterkant met doorlopende LED-lichtstrook. Een bijzondere verschijning, die ook stilstaand indruk maakt.

S7 sportback

Audi S7: een krachtige en dynamische aandrijving

De Audi S7 Sportback heeft een sportieve dieselmotor onder de kap. Deze 3.0 V6 TDI (gemiddeld brandstofverbruik*: 6,5 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie*: 170 g/km) met 257 kW (349 pk) en een koppel van 700 Newtonmeter laat de auto in 5,1 seconden van 0 naar 100 km/h sprinten. De standaard quattro permanente vierwielaandrijving zorgt ervoor dat al deze power het asfalt bereikt. Een optioneel sportdifferentieel in de achteras verbetert de wegligging in bochten.

Audi A7

Verlichting digitaal geënsceneerd

De HD Matrix LED-koplampen maken deel uit van de nieuwe, goed herkenbare designtaal voor de verlichting. De lampen van de A7 verwijzen naar het thema digitalisering: twaalf segmenten met smalle tussenruimtes zijn rechtop naast elkaar geplaatst, wat associaties oproept met binaire codes.

Audi A7

Toon uw eigen stijl

De optionele, in diverse kleuren instelbare contour- en ambienteverlichting maakt van het interieur een podium voor uw eigen inzichten. Bovendien wordt het binnenin karaktervoller. Lichtgeleiders accentueren interieurvormen, benadrukken het dashboard en designstructuren en komen bovendien van pas om in het donker comfortabel in en uit te stappen.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Audi A7 Sportback?

Heeft u interesse in de Audi A7? Bel ons op 088-2013430 of kies een van de onderstaande opties.