Audi A7 Sportback

Audi A7 Sportback

Elegant en efficiënt.

Rijklaar vanaf
€ 89.420
Private lease vanaf
€ 1.336
Zakelijk lease vanaf
€ 1099

De Audi A7 Sportback. Elegant en efficiënt.

De sportief en elegant gestroomlijnde vierdeurs coupé van Audi is een opvallende verschijning. De Audi A7 Sportback beschikt over sportieve rijeigenschappen en maakt auto rijden leuk en gemakkelijk.

Wilt u de Audi A7 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A7 Sportback tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Strakke lijnen
  • 4969 cm lang
  • Haptische feedback
  • 400 personaliseerbare instellingen
  • 39 rijassistentiesystemen
  • Schoner en zuiniger
  • Adaptive cruise control
  • Spraaksturing bediening
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Lease de Audi A7

De Audi A7 Sportback beschikt over sportieve rijeigenschappen en maakt auto rijden leuk en gemakkelijk. Kies voor de Audi A7 Lease via M. de Koning Audi dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Audi A7 Lease aanbod. U rijdt voordelig en onbezorgd in een nieuwe Audi A7 voor een vast bedrag per maand.

Audi A7 Sportback

Ontdek de highlights

Audi RS7 Sportback
Audi RS7 Sportback

Het markante design valt altijd in de smaak. De voor een RS kenmerkende verbredingen, ledverlichting en brede Audi singleframe-grille zijn zichtbare uitingen van uitmuntende prestaties.

Audi A7 Sportback
Uitblinken in design
De Audi A7 Sportback TFSI e blinkt uit door zijn aansprekende design, sportieve karakter en toonaangevende aandrijfconcept.
Efficiënt rijden

Dankzij de in de transmissie ondergebrachte elektromotor rijdt u in de Audi A7 Sportback TFSI e afstanden van circa 61 tot 69 kilometer (volgens WLTP-norm) volledig elektrisch.

Audi A7 Sportback
Optimale bediening

De standaard Audi virtual cockpit is een digitaal instrumentenpaneel. Dit scherm toont in hoge resolutie onder meer specifieke hybride-informatie over het accupercentage en de resterende elektrische actieradius.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi A7?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.