Audi a6

De Audi A6 Limousine & A6 Avant

De Audi A6 heeft een ruim interieur en is van alle gemakken voorzien. Of u nu naar een zakelijke afspraak gaat bij een klant of met uw gezin eropuit trekt. Deze premium Limousine / Avant van Audi is altijd een comfortabele keuze met zijn hoogwaardige afwerking en zijn elegant en dynamisch design

Wilt u de Audi A6 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A6 Limousine / Avant tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Onovertrefbare rijbeleving
  • 400 personaliseerbare functies
  • 40 assistentiesystemen
  • 4 onderstelset-ups
  • Mild-Hybrid-technologie
  • Responsive touchscreens
  • Autonome rijbeleving
  • MMI High met touch response

Audi A6

Vraagprijs v.a.
€ 66.003,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 989,- Meer info
Operational lease v.a. € 851,- Meer info

Audi A6 op voorraad

De A6 limousine en A6 Avant is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.
Audi A6 limousine
Audi A6 avant
Audi A6 Limousine

Geavanceerde rijhulpsystemen

Met verfijnd werkende rijassistentiesystemen is de A6 Limousine de benchmark in zijn segment. Voor nog meer comfort, autonomie en veiligheid op korte en lange trajecten. De standaard progressieve besturing draagt met zijn sportieve karakter bij aan de rijdynamiek. Voeg daar de optionele vierwielbesturing aan toe en uw Audi A6 is extra wendbaar.

Audi A6 Limousine

Design van een tijdloze schoonheid

De tijd krijgt geen vat op het markante design van de Audi A6 Limousine. Hij heeft een sportieve uitstraling dankzij de laag in het front geplaatste, brede Singleframe-grille, de slanke koplampen en geaccentueerde luchtinlaten. De krachtige spatbordcontouren benadrukken de wielen, als verwijzing naar de quattro-genen van Audi.

Audi A6 interieur

Een strak design. Optimaal bedieningscomfort.

MMI navigatie plus met touch response is optimaal afgestemd op de wensen van de bestuurder. De HD touchscreens, 10,1 en 8,6 inch groot, zijn naadloos ingepast in het fraaie dashboardontwerp. Met het bovenste scherm bedient u het infotainment en de navigatie. Het onderste scherm is er voor tekstinvoer, klimaatregeling en diverse comfortfuncties.

Audi Plug in hybride MdeKoning

Ook als Plug-in hybrid.

Dankzij de vooruitstrevende combinatie van een benzinemotor met een elektromotor voert efficiency in de Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro de boventoon. De elektrische actieradius bedraagt – gemeten volgens de WLTP-methode – maximaal 53 kilometer. Het gemiddeld brandstofverbruik is 1,9–2,1 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik 17,4–17,9 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie 43–47 g/km. In combinatie met de krachtige 2.0 TFSI-motor heeft deze auto een systeemvermogen van 270 kW/367 pk en een systeemkoppel van 500 Nm. Deze power is goed voor een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 5,6 seconden en een topsnelheid van 250 km/h.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Audi A6?

Heeft u interesse in de Audi A6? Bel ons op 088-2013430 of kies een van de onderstaande opties.