Audi A5 sportback

Audi A5

De Audi A5 is een elegante vierdeurs coupé met sportieve topprestaties. In de Audi A5 mag u gezien worden. De veelzijdige coupé van Audi biedt een premium beleving met dynamische rijeigenschappen.

Wilt u de Audi A5 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A5 Sportback tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Krachtig en vloeiend silhouet
  • Elegant en sportief
  • Veel rijdynamiek
  • Hoogwaardig 7-inch kleurendisplay
  • 3D-kaartweergave
  • Audi connect inclusief Bluetooth

Audi A5

Vraagprijs v.a.
€ 52.635,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 784,- Meer info
Operational lease v.a. € 662,- Meer info

Audi A5 Sportback op voorraad

De A5 Sportback is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.
Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback
Audi A5 Cabriolet

Coupé, Carbiolet of Sportback.

Dankzij nieuwe details aan de voor-, zij- en achterkant lijkt de Audi A5 Coupé nog lager en breder dan voorheen. Gebleven is zijn schitterende elegantie. Onder de fraaie lijnen van deze sportieve tweedeurs zijn moderne technologieën en krachtige motoren te vinden. Of geniet van de aangename rijbeleving in de nieuwe Audi A5 Cabriolet, met name met geopend dak. Vanuit elke hoek ziet deze auto er sportief uit. De Audi A5 Sportback is indrukwekkend sportief. Dat weet u nog voordat u er een meter in gereden heeft.

Audi A5 sportback

De toekomst recht voor u

Zorg voor overzicht met de Audi virtual cockpit. De navigatiekaart, infotainmentgegevens en Audi connect-toepassingen verschijnen haarscherp op het digitale instrumentarium. Switch met een druk op de knop tussen de weergave met grote of kleine snelheidsmeter en toerenteller. Ook prettig onderweg: de Audi smartphone interface om telefoonapps via het autoscherm te gebruiken.

Audi A5 sportback mdekoning

Comfortabel ruimtewonder

In de grote kofferbak van de A5 Sportback is plek voor 480 liter aan bagage. Voor nog meer ruimte is de achterbank in drie delen neerklapbaar. Dankzij de standaard elektrisch bedienbare achterklep is in- en uitladen extra gemakkelijk. Tegen meerprijs werkt dit ook met een voetzwaai onder de bumper.

Interesse in de Audi A5 Sportback?

Heeft u interesse in de Audi A5 Sportback? Bel ons op 088-2013430 of kies een van de onderstaande opties.