Audi A5

Elegant en sportief.

Rijklaar vanaf
€ 53.717
Private lease vanaf
€ 882
Zakelijk lease vanaf
€ 795

De Audi A5. Elegant en sportief.

De Audi A5 is een elegante vierdeurs coupé met sportieve topprestaties. In deze Audi mag u gezien worden. De veelzijdige coupé van Audi biedt een premium beleving met dynamische rijeigenschappen.

Wilt u de Audi A5 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A5 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Krachtig en vloeiend silhouet
  • Elegant en sportief
  • Veel rijdynamiek.
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Audi A5 voorraad

De A5 Sportback, Cabriolet en Limousine- zijn snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Lease de Audi A5

Private Lease de Audi A5

Rijden in een gloednieuwe Audi A5? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Audi A5

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Audi A5 Sportback

Ontdek de highlights

Coupé, Carbiolet of Sportback.

Dankzij nieuwe details aan de voor-, zij- en achterkant lijkt de Coupé nog lager en breder dan voorheen. Gebleven is zijn schitterende elegantie.

De toekomst recht voor u

Zorg voor overzicht met de Audi virtual cockpit. De navigatiekaart, infotainmentgegevens en Audi connect-toepassingen verschijnen haarscherp op het digitale instrumentarium.

Voor ieder wat wils

De Audi A5 is in verschillende uitvoeringen bestelbaar.

  • Coupé
  • Cabriolet
  • Sportback
  • S5 Coupé / Sportback
  • RS5 Coupé / Sportback
Uw dagelijkse sportiviteit

Leuk, die dedicated sportauto’s, maar heeft u weleens geprobeerd een racefiets of mountainbike achterin te leggen? In deze Audi kan dat.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi A5?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.