Audi A4

Audi A4 Limousine & A4 Avant

Een dynamisch design en veel rijplezier.

Rijklaar vanaf
€ 45.782
Private lease vanaf
€ 876
Zakelijk lease vanaf
€ 677

De Audi A4 Limousine & A4 Avant. Een dynamisch design en veel rijplezier

Sportief, mooi en praktisch. De Audi A4 Limousine en A4 Avant zullen weinigen onberoerd laten. Hij is sportief, uitstekend gebouwd, voorzien van de modernste digitale technieken en ook nog eens praktisch in het gebruik. Met zijn nieuwe designtaal onderscheidt hij zich positief van zijn voorganger. In het feilloos afgewerkte interieur werkt de bediening net zoals u van andere digitale apparaten gewend bent. De grote kofferbak biedt veel mogelijkheden voor gezin en vrije tijd.

Wilt u de Audi A4 Limousine of de A4 Avant kopen of financieren? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A4 Limousine of A4 Avant tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Nog krachtiger, nog zuiniger, nog slimmer
  • Topklasse
  • Sportiviteit
  • Nieuwste technieken
  • Optionele sensor gestuurde achterklepontgrendeling
  • Vierwielaandrijving
  • Optionele Audi virtual cockpit
  • Comfortairconditioning

Audi A4 voorraad

De A4 Limousine en A4 Avant zijn snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Private lease de Audi A4

De Audi A4 is sportief, uitstekend gebouwd, voorzien van de modernste digitale technieken en ook nog eens praktisch in het gebruik. Kies voor de Audi A4 Private Lease via M. de Koning Audi dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Audi A4 Private Lease aanbod. U rijdt voordelig en onbezorgd in een nieuwe Audi A4voor een vast bedrag per maand.

Nu vanaf € 875* p/m

Audi A4 Avant

Ontdek de highlights

Audi A4 Limousine
Audi A4 Limousine

Het evenwichtige lijnenspel van Audi A4 Limousine maakt op iedereen indruk. Dit is een sportief ontwerp met een geraffineerde look en een prestigieuze uitstraling. Sportiviteit als kenmerk.

Een sportief exterieur

Aan de voorkant maakt de Audi A4 Avant indruk met zijn brede singleframe grille en de grote luchtinlaten. Aan de achterkant trekken de diffusorlijnen en trapezium uitlaatopeningen de aandacht.

Audi A4 Avant
Gestoeld op sportiviteit

De sportstoelen versterken het sportieve karakter. Let ook op fraaie details zoals de contrasterende rotsgrijze stiksels en het gepreegde S-logo bovenaan de rugleuningen.

Audi A4 Limousine
Toonaangevende technologieën

Bovenop de foutloze ergonomie is er nog het bedieningsgemak van het touchscreen. In de vorm van het volledig digitale instrumentarium ‘Audi virtual cockpit’ beschikt u over een 12,3-inch groot full-HD-scherm

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi A4?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 48 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.