Audi A3 Sportback

Audi A3

Dynamischer, expressiever en individueler dan ooit. 

Rijklaar vanaf
€ 37.627
Private lease vanaf
€ 539
Zakelijk lease vanaf
€ 525

Audi A3. Dynamischer, expressiever en individueler dan ooit

De Audi A3 Sportback heeft een sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krijgt krachtige en efficiënte motoren. Slimme assistentiesystemen dragen bij aan veiligheid, efficiency en comfort van hoog niveau. Een auto die alle uitdagingen aankan in een snel veranderende wereld. Hij schittert met zijn cleane lijnen en slimme technologieën zoals de Audi connect-dataverbinding.

Wilt u de Audi A3 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A3 sportback tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Next level innovatieve nieuwe features
  • Innovatieve technologieën
  • Dynamiek en efficiency
  • Connectiviteit met u en om u heen
  • Audi virtual cockpit
  • Optionele Audi Matrix LED-koplampen
  • Cross-traffic assist
  • Audi adaptive cruise control
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Audi A3 voorraad

De A3 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Private lease de Audi A3

Met Audi private lease rijdt u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Audi A3 Sportback, Sportback TFSI e of Limousine. Kies voor de Audi A3 Private Lease via M. de Koning Audi dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Private Lease aanbod. U rijdt voordelig en onbezorgd in een nieuwe Audi voor een vast bedrag per maand.

Nu vanaf € 539* p/m

Audi A3 Sportback

Ontdek de highlights

Audi A3 Sportback
Exterieur

De Audi A3 Sportback in Atolblauw metallic. Sportief en zelfverzekerd..

Audi-A3-Sportback
Interieur

Een sportief dashboard, op de bestuurder gericht, met een 10,1 inch MMI-touchscreen en een hoogglans zwarte afwerking.

Plug-in hybride

Volledig elektrisch, als hybride of alleen op de benzinemotor: de plug-in hybride overtuigt met elke aandrijfvorm.

Ook als luxe Limousine

De Limousine maakt deel uit van de digitale wereld, van zijn infotainment tot en met de geavanceerde rijhulpsystemen.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi A3 Sportback, Sportback TFSI e of Limousine?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.