Audi A3 Limousine

Audi A3 Limousine

 

De Audi A3 Limousine maakt indruk met zijn stijlvolle en sportieve exterieur en het hoogwaardige, op de bestuurder gerichte interieur. Het karakter van een coupé gemixt met een elegant vierdeurs design. De lage, vloeiend verlopende daklijn oogt dynamisch bij de A3 Limousine. De gespierde, strakke lijnen geven hem bovendien een zelfverzekerde uitstraling. De welvingen in de spatborden en de visuele nadruk op de wielkastranden leiden de blik naar de velgen, wat goed past bij het sportieve karakter. De innovatieve technologieën in de Audi A3 Limousine dragen bij aan een comfortabele rijbeleving.

Wilt u de Audi A3 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A3 Limousine tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Nieuwste infotainment- en assistentiesystemen
  • Innovatieve technologieën
  • Dynamiek en efficiency
  • Hightech interieur
  • Audi virtual cockpit
  • Optionele Audi Matrix LED-koplampen
  • Cross-traffic assist
  • Audi adaptive cruise control

Audi A3 Limousine

Vraagprijs v.a.
€ 36.909,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 519,- Meer info
Operational lease v.a. € 421,- Meer info

Audi A3 op voorraad

De Audi A3 Limousine is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Audi A3 Limousine Private Leasen

Met Audi private lease rijdt u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe A3 Limousine.

Audi A3 Limousine Private Lease

Audi A3 Limousine Private Lease

Vanaf € 519 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Audi A3

Vooruitstrevende verlichting.

Maak de nacht net zo licht als overdag. De optionele Audi Matrix led-koplampen schijnen met een helder wit en homogeen licht op de weg. Tegemoetkomend verkeer en voorliggers worden binnen de technische mogelijkheden opgemerkt en niet direct beschenen, terwijl de gebieden ertussenin en ernaast volledig verlicht blijven. Deze uiterst adaptieve lichtverdeling verbetert niet alleen het zicht op de weg, maar draagt ook bij aan de veiligheid en het rijcomfort. De dynamische knipperlichten benadrukken nog eens extra dat het om vooruitstrevende verlichting gaat – ook aan de achterzijde.

Audi A3 Limousine

Dynamisch.

Het onderstel van de Audi A3 Limousine overtuigt door de sportiviteit. Het optionele sportonderstel is 15 millimeter verlaagd en het S line sportonderstel is 25 mm lager. De elektromechanische stuurbekrachtiging werkt fijngevoelig en efficiënt. Optioneel is er de eveneens elektrisch ondersteunde progressieve besturing. Alle motoren overtuigen met hun vlotte karakter en hoge efficiëntie.

Audi A3 Limousine

Infotainment.

Om alle relevante informatie tijdens het rijden in beeld te hebben, is de A3 limousine er optioneel met de volledig digitale Audi virtual cockpit. Dit instrumentenpaneel met hi-res 12,3-inch scherm kan op overzichtelijke wijze allerhande informatie tonen. Daar bovenop zijn er nog andere slimme technologieën om uit te kiezen, bijvoorbeeld MMI navigatie plus met MMI touch en spraakbediening. Een gebruiksvriendelijk systeem dat tot de top in zijn soort behoort.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Audi A3 Limousine?

Heb je interesse in de Audi A3? Bel ons op 088 20 13 430 of kies een van de onderstaande opties.