Audi-A1

Audi A1

De compacte hatchback van Audi springt er uit met zijn sportief en karakteristiek design. De tweede generatie van de A1 pakt de lijnen op van de eerste Audi Quattro. Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren.

Wilt u de Audi A1 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A1 sportback of de A1 allstreet tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Zuinige en krachtige motoren
  • Lane assist
  • Nieuwste assistentiesystemen
  • Audi sound system
  • Meer ruimte en comfort
  • Adaptive cruise control
  • Audi virtual cockpit
  • Brede en lage Singleframe-grille

Audi A1

Vraagprijs v.a.
€ 29.404,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 409,- Meer info
Operational lease v.a. € 326,- Meer info

audi a1 sportback

Audi A1 op voorraad

De Audi A1 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.
Geen voertuigen gevonden

Audi A1 Private Leasen

Met Audi private lease rijdt u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe A1 Sportback of allstreet.

Audi A1 Private Lease

Audi A1 Sportback Private Lease

Vanaf € 409 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Audi A1 allstreet Private Lease

Vanaf € 409 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Audi A1 Private Lease
audi a1 sportback

Als Sportback en allstreet.

Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro. Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren. De A1 Sportback heeft dan ook het sportiefste interieur in zijn klasse.
De Audi A1 allstreet is een cross-over met veel pluspunten. Hij is sterk, sportief, inspirerend en modern. Zijn unieke design geeft hem een eigen uitstraling en omdat hij in hoge mate is te personaliseren, kan iedereen er zijn eigen touch aan geven. Welke kiest u?

audi a1 sportback

Connectiviteit.

De Audi A1 Sportback is volledig ingesteld op het digitale tijdperk. Daarom zijn een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel en een multifunctioneel stuurwiel altijd standaard. De optionele Audi virtual cockpit biedt nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld de projectie van de navigatiekaart tussen de tellers en grafische weergave van bepaalde assistentiesystemen. Liefhebbers van muziek en een goede akoestiek zullen blij zijn met DAB+, het Audi sound system en het Bang & Olufsen Premium Sound System.

audi a1 sportback

Sportief en rotsvast.

De as constructie van de Audi A1 Sportback zorgt voor een goede handling, een sportieve rijbeleving en een rotsvaste wegligging. Behalve de standaard wielophanging is er ook een steviger sportonderstel leverbaar. Op elke motor afgestemde dynamische pakketten omvatten opties waarmee de A1 Sportback nog sportiever wordt. De remmen van de A1 Sportback zijn nauwkeurig te doseren. Het rempedaal geeft een stevig gevoel en zorgt voor een snelle reactie. Het wielenaanbod loopt van 15 tot en met 18 inch.

audi a1 sportback

Veiligheid voorop!

De rijhulpsystemen voor de bestuurder komen rechtstreeks uit de topmodellen van Audi. Met deze elektronische technologie bewaart de Audi A1 Sportback een veilige afstand tot de voorligger, helpt hij om op de eigen rijstrook te blijven en maakt hij inparkeren eenvoudiger. De standaard lane assist komt van pas om boven de 65 km/h binnen de wegbelijning te blijven. Met adaptive cruise control is de ruimte tussen de eigen auto en de voorganger in te stellen. Audi pre sense front reageert op mogelijk gevaar van andere voertuigen, overstekende voetgangers en fietsers.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Audi A1 sportback?

Heeft u interesse in de Audi A1 Sportback? Bel ons op 088 20 13 430 of kies een van de onderstaande opties.