Audi-A1-Sportback

Audi A1

Sportief en karaktervol.

Rijklaar v.a.
€ 30.545
Private lease (p/mnd)
€ 469
Zakelijk lease vanaf
€ 464

Audi A1. Sportief en karaktervol.

De compacte hatchback van Audi springt er uit met zijn sportief en karakteristiek design. De tweede generatie van dit model pakt de lijnen op van de eerste Audi Quattro. Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren.

Wilt u de Audi A1 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A1 sportback of de A1 citycarver tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs bij ons Audi Centre in Capelle aan den IJssel.

  • Zuinige en krachtige motoren
  • Lane assist
  • Nieuwste assistentiesystemen
  • Audi sound system
  • Meer ruimte en comfort
  • Adaptive cruise control
  • Audi virtual cockpit
  • Brede en lage Singleframe-grille
MdeKoning Kortingsweken Audi

Audi Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Audi voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Audi. Zowel voor Audi Private Lease als voor Audi Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 25 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 1.500 extra korting.

Audi A1 voorraad

De Audi A1 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Private lease de Audi A1

Met Audi private lease rijdt u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe A1 Sportback of citycarver. Kies voor de Audi A1 Private Lease actie via M. de Koning Audi dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Audi A1 Private Lease aanbod. U rijdt voordelig en onbezorgd in een nieuwe Audi voor een vast bedrag per maand.

Nu vanaf € 479* p/m

Audi-A1-Private-Lease

Ontdek de highlights

Sportback

Met zijn karakteristieke, vlotte design scoort hij meteen punten. De aankleding binnenin en buiten is volledig te personaliseren.

Citycarver

Een expressieve trendsetter. De Citycarver is een crossover met veel pluspunten.

Interieur

Futuristisch, intuïtief, digitaal. De bediening van deze auto is supermodern en gebruiksvriendelijk.

Rijbeleving

Dankzij zijn compacte afmetingen voelt dit model zich overal thuis, van stadsplein tot snelweg.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi A1?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.