M. de Koning
Exclusieve Audi e-tron preview

Wij nodigen u graag uit voor een exclusieve preview van de nieuwe Audi e-tron. U bent van harte welkom in onze Audi showroom op zaterdagochtend 13 oktober van 09.00-13.00 uur.

100% elektrisch. Actieradius 400 km*.
Zero emission.

Een volledig elektrisch productiemodel van Audi is binnenkort geen toekomstmuziek meer, maar werkelijkheid. De Audi e-tron quattro concept debuteerde in 2015 op de IAA-autoshow in Frankfurt. Het is een concrete vooruitblik op een volledig elektrische sportieve SUV uit het hogere segment. Een treffend bewijs dat Audi alternatieve aandrijving fraai verpakt in een sportief en modern design. Vanaf eind 2018 staat de Audi e-tron – die CO2-neutraal geproduceerd gaat worden in Audi’s fabriek in Brussel – bij de Nederlandse dealers. Begin 2019 wordt hij in Nederland leverbaar.

Bent u ook klaar voor de toekomst? Dit is het moment om alle mogelijkheden als eerste te ontdekken.

Meld u nu aan voor de exclusieve preview op zaterdagochtend 13 oktober 2018. 

Aanmelden Audi e-tron preview

 • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.