Audi Service Wintercampagne

Wintercheck vanaf € 20 en voordeel op Audi Originele Accessoires

Wat is een Audi Service Wintercampagne

De herfst komt eraan. Geen jaargetijde zo fantasierijk en boeiend. Ideaal dus om met uw Audi op pad te gaan. En of u nu op winteravontuur gaat in eigen land of het wat verder zoekt, met Audi Service hebben weersomstandigheden geen invloed op het rijcomfort van uw Audi. Voor een perfecte grip op de winter, adviseren wij u uw Audi tijdig te voorzien van winterbanden. Ook meer ruimte of comfort nodig? Tijdelijk ontvangt u extra voordeel op Audi Originele Accessoires.

Voor Audi onderhoud en service bent u welkom in onze vestiging in Capelle aan den IJssel.

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Wintercheck. Gecheckt op 20 punten

Van bandenspanning tot airconditioning

Banden

1. Bandenprofiel
2. Slijtagepatroon
3. Bandenreparatieset en reservewiel
4. Bandenspanning

Remmen

5. Remblokken
6. Remschijven

Ruiten

7. Ruitenwissers
8. Ruitensproeier-niveau
9. Ruitensproeiers
10. Voorruit

Onder de motorkap

11. Motoroliepeil
12. Koelvloeistof vorstbeveiliging
13. Koelvloeistofniveau
14. Accu

Interieur

15. Airconditioning
16. Verwarming

Exterieur

17. Trekhaak
18. Deuren
19. Buitenverlichting
20. Uitlaatsysteem

Audi Bandenwissel

Nu al vanaf € 39

Winterbanden hebben aanzienlijk meer grip op nat en glad wegdenk. Met het zachtere rubber en extra profiel bieden ze al beneden 7˚C meer grip en kunnen ze uw remweg soms wel met de helft verkorten. Maak daarom snel een afspraak voor onze extra voordelige bandenwissel.

Waarom winterbanden?

  • Meer grip onder de 7 graden;
  • Verplicht op de meeste wintersportbestemmingen;
  • Minder slijtage
  • Kortere remweg
  • Betere wegligging
  • Vermindering brandstofgebruik
Winterbandenwissel

Complete lichtmetalen wintersets.

Gaat u toch nog de bergen in en heeft u geen winterbanden onder uw auto? Bekijk hier het winterbanden aanbod voor VolkswagenAudiŠKODASEAT of Volkswagen Bedrijfswagen? Of Vraag onze collega’s naar ons uitgebreide aanbod nieuwe winterbanden.

Top-3 Audi accessoires

Voordeel op Audi Originele Accessoires. Wilt u uw Audi opgeruimd houden? Dit najaar ontvangt u € 100 voordeel op Audi dakkoffers en 20% voordeel op Audi all-weather mattensets. Bekijk ons complete aanbod in de Audi shop.

Trekhaak Audi
Trekhaken

Een officiële Audi trekhaak biedt u de gelegenheid om onder andere een fietsendrager of aanhanger mee te nemen. Het handige van een zwenkbare trekhaak is dat wanneer u de trekhaak niet gebruikt, u deze eenvoudig wegklapt. Zo is de trekhaak niet zichtbaar als u deze niet gebruikt!

Sneeuwkettingen

De Audi sneeuwkettingen in diamantpatroon zijn gemaakt van 10 mm dik roestvrij staal. Dit zorgt voor een betere grip op sneeuw en ijs. De sneeuwkettingen beschikken over een gepatenteerd zelfspansysteem, dat zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige spanning van de ketting. Na de montage, wordt de ketting automatisch gespannen en gecentraliseerd tijdens het rijden.

Wintersets

De winterbanden zorgen voor de best mogelijke grip en een kortere remweg, al bij temperaturen onder de 7 °C. De speciale rubbersamenstelling samen met het loopvlakontwerp zorgen ervoor dat de veiligheid aanzienlijk verhoogt wordt. Een winterset bestaat uit velgen inclusief winterbanden.

Deze campagne loopt van 1 oktober t/m 18 december 2022.