Uw Audi goed gekeurd voor de lente

Nu gratis APK bij onderhoud en voordeel op Audi Originele Accessoires

Is uw Audi al klaar voor het voorjaar?

Met zoveel moois te ontdekken in de lente, is thuis blijven geen optie. Natuurlijk wilt u dan ook dat uw Audi er helemaal klaar voor is. Daarom kunt u deze lente goedgekeurd op pad met een gratis APK bij onderhoud. Maar er is meer. Ook de airco van uw Audi kunt u vakkundig en voordeling laten opfrissen. Nóg meer uit uw lente halen? Bekijk onze nu extra voordelige accessoires.

Voor Audi onderhoud en service bent u welkom in onze vestiging in Capelle aan den IJssel.

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Audi Airco-onderhoud

Een frisse kijk op de lente.

Onderhoud is behoud van uw airco. Laat u dat uitvoeren dan checken we eventuele lekkages en worden koudemiddel, olie en detectievloeistof bijgevuld. Hierna is hij weer als nieuw en geniet van een frisse kijk op de lente. Maak nu een afspraak voor airco onderhoud vanaf € 139 inclusief
geurbehandeling.

Airco-onderhoud

Complete lichtmetalen zomersets.

Gaat u van de zomer veel op pad en heeft u geen zomerbanden onder uw auto? Bekijk hier het zomerbanden aanbod voor VolkswagenAudiŠKODASEAT of Volkswagen Bedrijfswagen? Of Vraag onze collega’s naar ons uitgebreide aanbod nieuwe winterbanden.

Top-3 Audi accessoires

Voordeel op Audi Originele Accessoires. Een nieuwe fietsendrager om van de zomer op pad te kunnen? Of een Audi zomerset? Bekijk ons complete aanbod in de Audi shop.

Fietsendragers Audi
Fietsendragers

Erop uit met de fiets deze zomer? Met een fietsendrager vervoert u gemakkelijk uw fietsen van A naar B. De fietsendragers zijn er in allerlei soorten en maten. Ontdek nieuwe paden en trek er op uit met een extra voordelige fietsendrager vanaf € 139.

Trekhaak Audi
Trekhaken

Een officiële Audi trekhaak biedt u de gelegenheid om onder andere een fietsendrager of aanhanger mee te nemen. Het handige van een zwenkbare trekhaak is dat wanneer u de trekhaak niet gebruikt, u deze eenvoudig wegklapt. Zo is de trekhaak niet zichtbaar als u deze niet gebruikt!

Zomersets

Met nieuwe zomerbanden heeft u meer grip waardoor de veiligheid wordt vergroot. Door de speciale samenstelling van het rubber presteren de zomerbanden het beste bij temperaturen boven de 7 graden. Wij adviseren u om de zomerbanden met een profiel onder de 2 millimeter te vervangen (wettelijke APK vereiste is 1,6mm).

Deze campagne loopt van 1 maart t/m 31 mei 2023.