Audi Q8 e-tron

De Audi e-tron is vernieuwd en heet nu de Audi Q8 e-tron

Nu in onze showroom!

Elektrisch en boordevol prachtige details.

De Audi Q8 e-tron – nu in onze showroom!

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. We verwelkomen de Audi Q8 e-tron. Wilt u dit top-model zelf ervaren? De vernieuwde e-tron staat klaar voor een uitgebreide kennismaking en proefrit.

De Audi e-tron is omgedoopt tot Audi Q8 e-tron! De Audi Q8 e-tron wordt de naam van de facelift voor de sinds 2018 op de markt gezette Audi e-tron. De Audi e-tron was de allereerste 100% elektrische Audi welke logischerwijs de naam e-tron meekreeg. De Audi Q8 e-tron is nu de volgende fase in het succesnummer van dit model. Toch heeft de Q8 e-tron een nieuwe look gekregen, met daarbij sterk verbeterde prestaties en innovaties. Daarnaast heeft de Q8 e-tron net zoals de e-tron een Sportback-versie gekregen.

  • Actieradius van maximaal 578km*
  • Operational lease vanaf € 899
  • Financial Lease tegen een scherp rente tarief van 6,99%
  • CO2 Neutraal

Nieuwe looks, een grotere accu, grotere actieradius én een hoger laadvermogen. De nieuwe Audi Q8 e-tron zet de juiste accenten voor toonaangevende elektrische mobiliteit. Interesse of wilt u meer weten? Kom dan langs op onze Audi showroom in Capelle aan den IJssel voor een uitgebreide kennismaking of proefrit in de Audi Q8 e-tron.

Audi Q8 e-tron
Audi Q8 e-tron
Audi Q8 e-tron

Audi e-tron en Q8 e-tron voorraad

Bekijk hier de Audi e-tron en Q8 e-tron uit voorraad leverbaar bij M. de Koning.

Laatste 4 Audi e-Drive Voorraad Sale | Korting oplopend tot € 5.000

Audi e-tron direct uit voorraad leverbaar.

Voorkom lange en onzekere levertijden met onze e-Drive Voorraad Sale en stap in 1 van de laatste Audi e-trons. De e-tron is in diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar en staat klaar voor een proefrit. Ga voor Audi elektrisch rijden? Kies 1 van de 5 laatste voorraadmodellen uit onze Audi e-Drive Voorraad Sale en profiteer van korting oplopend tot €5.000! Bekijk hier onze Audi e-tron voorraad.

Met een maximale actieradius van 437 kilometer brengt deze elektrische SUV u comfortabel en onbezorgd naar uw bestemming.

De Audi e-Drive Voorraad is beperkt, dus OP=OP. Bekijk alle actie auto’s op onze website of bezoek de showroom in Capelle aan den IJssel. Onze Audi specialisten denken met u mee en adviseren u graag over de mogelijkheden. U bent welkom in onze Audi showroom in Capelle aan den IJssel.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

De Audi e-tron is vernieuwd, heet nu de Audi Q8 e-tron en staat in onze showroom!

Kom langs en ervaar het verschil tussen de Audi Q8 e-tron, Audi e-tron en Audi Q8.

Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

De nieuwe Audi Q8 e-tron blinkt uit met zijn rijdynamiek. Dit is de facelift van de Audi e-tron. De Q8 e-tron heeft ook een nieuwe look gekregen, met daarbij sterk verbeterde prestaties en innovaties. Daarnaast heeft de Q8 e-tron net zoals de e-tron een Sportback-versie gekregen.

Audi inruil voordeel

Audi e-tron

De Audi e-tron is omgedoopt tot Audi Q8 e-tron! De Audi Q8 e-tron is de naam van de facelift voor de sinds 2018 op de markt gezette Audi e-tron. De Audi e-tron was de allereerste 100% elektrische Audi welke logischerwijs de naam e-tron meekreeg. Dit model zal worden vervangen voor de Audi Q8 e-tron en niet meer geproduceerd worden.

Audi Q8

Audi Q8

De Q8 borduurt met zijn sportieve uiterlijk voort op de lijnen van de oer-quattro. Dit is van deze 3 modellen de enige niet volledig elektrische auto. De Q8 is een mild hybrid, waardoor hij voor zijn formaat verrassend efficiënt met brandstof omgaat. Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim en gedigitaliseerd interieur.

Heeft u interesse in de Audi Q8 e-tron?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!