Laatste Audi A3 Special edition

Nu met GRATIS lederen interieur en 18” lichtmetalen velgen

Laatste Audi A3 Special edition

Nu met GRATIS lederen interieur en 18” lichtmetalen velgen

 • Inclusief lederen interieur
 • Inclusief 18” LM velgen (Gunner Black Polished)
 • Voorkom de prijsverhogingen
 • Nieuw uit voorraad
 • Beperkte voorraad OP=OP
 • Direct rijden

Tijdelijk profiteren van maximaal voordeel op de Audi A3 Sportback 30 TFSI. Direct rijden, voorkom de prijsverhoging! Audi’s die extra scherp geprijsd zijn en direct kunnen worden afgeleverd. Op deze speciaal geselecteerde unieke Audi’s ontvangt u nu de hoogst mogelijke korting.

Kortingsweken AudiA3

Audi A3 Special edition

Nu met GRATIS lederen interieur en 18” lichtmetalen velgen

De Audi A3 Sportback heeft een sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krijgt krachtige en efficiënte motoren. De speciale A3 Special Edition is naast de complete standaard uitrusting ook nog eens voorzien van een lederen interieur en sportieve zwarte 18″ velgen. Maar let op: de A3 SPecial edition is beperkt verkrijgbaar dus OP=OP.

Ruil u uw oude auto in voor een nieuwe Audi uit voorraad? Dan ontvangt u bij M. de Koning de beste inruilwaarde voor uw inruilauto. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een M. de Koning Audi te kiezen. Wilt u graag meer weten over onze Audi A3? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, bekijk de Audi A3 voorraad of vraag een proefrit aan om de nieuwe Audi A3 zelf te ervaren! De Audi A3 eerst ontdekken? Kom dan langs in onze Audi showroom in Capelle aan den IJssel.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Audi A3 Sportback Private Lease

Vanaf € 539 p/m* incl. Koning Edition pakket

De Audi A3 is nu extra aantrekkelijk.

Audi Private Lease, onbezorgd in een nieuwe Audi rijden voor een vast bedrag per maand. Kies  voor de Audi A3 Sportback Private Lease actie via M. de Koning Audi dealer. Je profiteert dan direct van ons uniek scherpe Audi A3 Private Lease aanbod. Je rijdt voordelig in een nieuwe Audi A3 voor een vast bedrag per maand.

Audi A3 Sportback

Audi A3 Operational Lease van € 525 p/m voor € 500 p/m*.

Full Operational Lease is een leasevorm waarbij alle kosten van de auto in een vast maandtarief zijn opgenomen. Niet alleen de financieringskosten zoals afschrijving en rente, maar ook alle operationele kosten zijn in het maandtarief meegenomen. Inhoud en omvang van de leaseovereenkomst zijn volledig af te stemmen op de wensen en behoeften van uw organisatie.

Met een Audi als nieuwe leaseauto rijdt u in een toonbeeld van stijl en vooruitstrevende techniek. M. de Koning Autolease biedt u gegarandeerd de scherpste prijzen en beste leasedeals bij Audi operationele en financiële lease. Bekijk hieronder de beschikbare modellen en vraag een leaseofferte aan. Onze leaseadviseurs helpen u graag verder.

Voordelen zakelijk lease

 • Transparante vaste maandlasten
 • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
 • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
 • Gemakkelijk en snel geregeld bij uw Audi dealer
 • Leasecontract incl. reparatie, onderhoud en banden, all risk verzekering, afschrijving, rente, houderschapsbelasting
 • Optioneel kunt u kiezen voor een tankpas, winterbanden en vervangend vervoer.

Maarten Autolease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maarten Autolease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.