Vind uw nieuwe Audi of Audi occasion!

Bent u op zoek naar een nieuwe Audi…. bijvoorbeeld de A1, A3 (Sportback), A4, Q2, Q3, Q5 of 1 van de elektrische Audi modellen zoals de e-tron, Q4 e-tron of e-tron GT? Bij M. de Koning kunnen we veel van deze modellen uit snel en uit voorraad leveren. Wilt u uw nieuwe auto zelf samenstellen, dat kan natuurlijk ook! Profiteer van gunstige Private Lease tarieven of extra korting bij inruil van uw huidige auto! Voor vrijblijvend advies, een offerte of een proefrit bent u van harte welkom in onze showrooms.

Profiteer van onze Audi acties

Loading …

Proefrit aanvragen?

Ervaar Audi op zijn best tijdens een proefrit! Maak eenvoudig en snel uw afspraak voor een proefrit met een model naar uw keuze. Het maken van een afspraak is gebeurd in slechts 3 simpele stappen!

Audi modellen

Loading …
Audi dealer M. de Koning

M. de Koning – Thuis in Audi

Uw officiële dealer en servicepartner voor Audi nieuw, Audi occasions, service, onderhoud & APK in Capelle aan den IJssel. Wij zijn volledig ingericht om u als klant met de juiste kennis en kunde van dienst te zijn als het gaat om Audi. In onze showroom in Capelle aan den IJssel hebben wij een ruime tentoongestelde voorraad om het echte Audi gevoel te beleven. Vraag een offerte of proefrit aan voor een nieuwe Audi. Bekijk alle Audi occasions en de aantrekkelijke Audi acties.

Werkplaatsafspraak maken

Plan online uw werkplaatsafspraak in. U kunt zelf de vestiging, een geschikte dag en het tijdstip van de afspraak uitkiezen. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

Onderhoud
Onderhoud
APK
APK
nieuwe autobanden bij M. de Koning
Autobanden
Autoschade
Schadeherstel

Profiteer van onze Audi After Sales acties

Loading …

Kom langs in onze Audi vestiging