Top 10 Audi Originele Accessoires

11 juni 2020 om 13:05 in Audi Nieuws Nieuws
Top 10 Audi Accessoires

Met de wisseling van de seizoenen in zicht is het verstandig om al te kijken welke accessoires u voor uw Audi nodig heeft om niet alleen deze zomer, maar ook aanstaande winter weer met alle comfort de weg op kan. Zo kan het bijvoorbeeld verstandig zijn om uw versleten winterbanden nu al te vervangen, of uw auto te upgraden met eventuele ontbrekende opties!

1. Zomersets

Personaliseer uw Audi en maak hem sportief of juist stijlvol met een originele Audi zomerset. Net als de juiste schoenen onder een mooi pak, maken de wielen uw Audi helemaal af.
Kies uit verschillende designs en inchmaten.

Vanaf € 1.195

Top 10 Audi Accessoires

2. Wintersets

Combineer design met veiligheid. Een winterset zorgt al bij een temperatuur onder de 7°C. voor betere grip. Ook bij regen zorgt het diepere profiel voor beter wegcontact. Veilig hoeft niet saai te zijn!

Vanaf € 995

Top 10 Audi Accessoires

3. Trekhaken

Of u nou graag uw fietsen meeneemt, een trailer moet trekken vanwege de hobby, of dat u er graag met de caravan op uit trekt. Een trekhaak is altijd handig en bij Audi zorgen we ervoor dat hij niet zichtbaar is doordat hij wegklapt of afneembaar is.

Vanaf € 654 incl. montage

Top 10 Audi Accessoires

4. Dakdragers

Wilt u net iets meer ruimte tijdens die zomer- of winterreis?
Dan zijn dakdragers i.c.m. een dakkoffer de perfecte oplossing. Strak design, handig in gebruik en met de originele Audi dakkoffers zelfs een echte blikvanger.

Vanaf € 199

Top 10 Audi Accessoires

5. Fietsendragers

Nederland is een fietsland, we trekken er graag op uit met de fiets. Met de fietsendrager van Audi kunt u 2 fietsen meenemen naar uw favoriete bestemming (uit te breiden naar 3 fietsen). Geschikt voor elektrische fietsen, kantelbaar en deels inklapbaar zodat hij compact op te bergen is.

Vanaf € 299

Top 10 Audi Accessoires

6. Rubberen mattensets

U wilt uw Audi graag mooi houden en dat begrijpen we. Zeker in de natte periodes is de rubberen mattenset een uitkomst. Ze beschermen uw interieur en zijn makkelijk schoon te maken.

Vanaf € 45

Top 10 Audi Accessoires

7. Rubberen kofferbakmatten

De kofferbak wordt voor van alles gebruikt. Van vieze wandelschoenen tot aan het vervoeren van zware spullen. Een rubberen kofferbakmat beschermt uw interieur tegen al deze invloeden en zorgt voor een onbeschadigde kofferbakbodem.

Vanaf € 59

Top 10 Audi Accessoires

8. Car electronics

U bent zeer tevreden met uw Audi, maar hij mist net dat ene hulpsysteem wat u graag had willen hebben. Veel opties zijn achteraf ook nog toe te voegen. Denk aan parkeersensoren, cruise control, achteruitrijcamera’s en smartphone interface.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Top 10 Audi Accessoires

9. Car care

We hebben verschillende producten om zelf uw Audi te onderhouden. Van lederverzorging en schermreinigers tot aan complete winterpakketten. Gebruik de juiste producten om uw Audi mooi te houden. Kom bij ons langs voor het aanbod

Top 10 Audi Accessoires

10. Lederen interieurs

Ook achteraf kan uw Audi nog van een volledig lederen interieur worden voorzien. Er zijn verschillende opties mogelijk: o.a. meerdere kleuren en combinaties, leertypes, stiksels, stoelverwarming, perforatie van middenbaan etc.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Top 10 Audi Accessoires