Spectaculaire lichtshow met drones bij wereldintroductie van nieuwe Audi e-tron

20 september 2018 om 13:18 in Audi Nieuws Nieuws
Audi etron

Audi heeft in San Francisco de introductie van de nieuwe e-tron extra luister bijgezet met een spectaculaire in- en outdoor lichtshow met in totaal 850 Intel®-drones. Buiten verlichtten driehonderd drones de San Francisco-baai, waarmee de ruim 1.600 gasten werden verwelkomd die Audi voor de wereldpremière van de e-tron had uitgenodigd.

De gasten van het introductiefeest in San Francisco werden per boot van het Embarcadero naar het Richmond’s historic Craneway Pavilion gevaren. De plek waar zij de introductie van de e-tron meemaakten, werd door de drones gemarkeerd met de vier iconische ringen van Audi. Ook was het e-tron logo tot in de verte boven de baai te zien. Binnen in het Craneway Pavilion ging de grootse multi-media-ervaring verder met een lichtshow met 550 drones.

De e-tron is het eerste volledig elektrisch aangedreven productiemodel van Audi. De grote en sportieve SUV heeft een actieradius van meer dan vierhonderd kilometer*. De eerste leveringen in Europa staan voor begin 2019 gepland.