Audi e-tron showroom

De Audi e-tron. Nu in onze showroom.

Electric has gone Audi
Gaan en staan waar u wilt en een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de 100% elektrisch Audi e-tron is dat heel vanzelfsprekend. Of u nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg bent naar de zeilboot, de Audi e-tron is er geschikt voor. De eerste fully electric Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen. Heeft u interesse in de nieuwe Audi e-tron? Bel gerust onze Audi adviseurs 010 45 99 450 of vul ons contact formulier in.

Audi e-tron
Audi e-tron
Audi e-tron
Audi e-tron

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Heeft u interesse in de nieuwe Audi e-tron? Bel gerust onze Audi adviseurs 010 45 99 450 of vul ons contact formulier in.