Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron. Nog leverbaar in 2022.

De Audi Q4 Sportback e-tron staat nu in onze Audi showroom te Capelle aan den IJssel. De strakke lijnen van de Audi Q4 Sportback e-tron geven op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De voorkant is duidelijk gefocust op wat komen gaat, de achterkant straalt power uit. Het sportieve design van de Audi Q4 Sportback e-tron geeft op boeiende wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals het dynamische silhouet met aflopende daklijn.

 • Vermogen tot 220 kW
 • Acceleratie 0–100 km/h vanaf 6,2 s
 • WLTP-actieradius tot 488 km

De Audi Q4 Sportback e-tron
Benieuwd naar de rijprestaties van de Audi Q4 e-tron? Laat hieronder uw gegevens achter, wij nemen spoedig contact met u op.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Heel bijzonder
Als speciale edition is de Audi Q4 Sportback e-tron in alle opzichten een indrukwekkende auto.

Uitvoeringen van de Q4 e-tron Sportback
De Audi Q4 Sportback 35 en 40 e-tron zijn er in vier luxe Launch editions (Launch edition, Launch edition Advanced, Launch edition Advanced Plus en Launch edition S Competition). Als Q4 Sportback 50 e-tron quattro krijgt hij standaard de Launch edition Advanced-uitrusting mee.

Audi Q4 Sportback e-tron
Audi Q4 Sportback e-tron
Audi Q4 Sportback e-tron
Audi Q4 Sportback e-tron
Audi Q4 Sportback e-tron

Nieuwe Q4 e-tron op voorraad

De Q4 e-tron is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.
Geen voertuigen gevonden

Audi Q4 e-tron editions

De Audi Q4 e-tron is als 35 e-tron, 40 e-tron en als extra krachtige 50 e-tron met quattro in Nederland te bestellen. Alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar in aantrekkelijke editions.

Audi Q4 e-tron edition

edition
Consumentenadviesprijs v.a.: € 48.295. Netto bijtelling v.a.: € 262 p.m. Full operational lease tarief v.a.: € 574 p.m.*

Audi Q4 e-tron Advanced edition

Advanced edition
Consumentenadviesprijs v.a.: € 53.045. Netto bijtelling v.a.: € 305 p.m. Full operational lease tarief v.a.: € 616 p.m.*

Audi Q4 e-tron S edition

S edition
Consumentenadviesprijs v.a.: € 61.045. Netto bijtelling v.a.: € 377 p.m. Full operational lease tarief v.a.: € 692 p.m.*

**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.