Audi e-tron 12% bijtelling

Audi e-tron met 8% of 12% bijtelling | Direct uit voorraad leverbaar

Audi e-tron 50 met 8% bijtelling
Exclusief bij M. de Koning. Laatste Audi e-tron 50 quattro en 50 sportback voorraad modellen met het aantrekkelijke 8% bijtellingstarief. Geniet nog ruim 4 jaar van de aantrekkelijke bijtelling vanaf slechts € 295 per maand! We hebben nog verschillende kleuren, uitvoeringen en accu pakketten beschikbaar.

Audi e-tron 55 met 12% bijtelling
Nieuwe voorraad Audi e-tron 55 quattro en Audi e-tron 55 sportback met 12% bijtelling. Daarnaast hebben we ook nog een exclusieve e-tron S met het aantrekkelijke bijtellingstarief.


Alle luxe en comfort die u van een Audi gewend bent maar dan volledig elektrisch. Profiteer van deze laatste kans! Wilt u graag meer weten over de nieuwe Audi e-tron of een proefrit maken?

Audi e-tron proefrit

Ervaar het elektrisch rijden van Audi e-tron zelf tijdens een proefrit? Plan een online afspraak in met één van onze verkoopadviseurs.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Direct rijden in een Audi e-tron uit voorraad

Direct rijden in een nieuwe Audi e-tron of Audi e-tron Sportback met 8% of 12% bijtelling? We hebben nog een beperkte voorraad van de Audi e-tron 50 quattro en 50 sportback mt 8% bijtelling en nieuwe voorraad van de Audi e-tron 55 quattro en Audi e-tron 55 sportback met 12% bijtelling beschikbaar. Bekijk onze Audi e-tron voorraadmodellen.

Hij is inmiddels een bekend gezicht op de Nederlandse autowegen: de Audi e‑tron quattro. Een echte Audi, maar dan 100% elektrisch. Naast de Audi e‑tron is er nu ook de Audi e‑tron Sportback. De eerste volledig elektrische Sportback van Audi.
Voordelen elektrisch rijden

 • Elektrisch rijden is goedkoper dan op benzine of diesel
 • U geniet belastingvoordeel
 • Elektrisch rijden is beter voor het milieu
 • U laadt uw auto thuis op
Audi e-tron Rivium
Audi_e-tron_55_quattro

Audi e-tron 50 quattro

 • Actieradius: Meer dan 300 kilometer**
 • forward-smallMax vermogen: 230 kW (313 pk)
 • forward-smallAcceleratie: 7 sec. 0-100 km/u
 • forward-smallConsumentenadviesprijs: vanaf € 71.900
e-tron-sportback

Audi e-tron 55 quattro

 • Actieradius: 411 kilometer**
 • forward-smallMax. vermogen: 300 kW (408 pk)
 • forward-smallAcceleratie: 5,7 sec 0-100 km/u
 • forward-smallConsumentenadviesprijs: vanaf € 84.100
Audi_e-tron interieur

Audi e-tron interieur. 
Details maken het verschil. Dat de Audi e-tron een echte Audi is ziet u ook terug in het interieur. Ontdek bijvoorbeeld de Audi virtual cockpit, de MMI navigatie plus met MMI touch response en de optionele Audi virtual mirrors. Met diverse toonaangevende details en innovatieve technologieën laat de Audi e-tron zien dat vooruitgang niet te stoppen is.

De 100% elektrische Sportback van Audi. De Audi e-tron Sportback is met zijn aflopende daklijn een opvallend dynamische en sportieve verschijning. Ook bij dit nieuwe model komen hightech innovaties, comfort en rijplezier samen.

Audi_e-tron_e-care

De nieuwe Audi e-tron: standaard met Audi e-care
Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de nieuwe Audi e-tron standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat je altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden. Audi e-care bevat standaard de volgende onderdelen:

 • 6 jaar gratis onderhoudsinspecties en APK
 • 8 jaar fabrieksgarantie op accu
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Online map updates
 • Mobiliteitsgarantie

ACTIEVOORWAARDEN
* Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 51,75% en geldt bij tenaamstelling in 2020.
** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Interesse in de Audi e-tron?

Vraag hieronder informatie of een offerte aan voor de Audi e-tron.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.