Audi e-tron 12% bijtelling

Audi e-tron direct leverbaar

Neem een voorsprong op elektrisch rijden

Met de Audi e-tron neemt u een voorsprong op elektrisch rijden. Want de Elektrische Auto van het Jaar (in het topsegment) staat nu voor u klaar. Als u nu bestelt, stapt u deze zomer al in uw Audi e-tron. Of kies een auto uit voorraad en rijd binnen een paar dagen al elektrisch. U rijdt Audi e-tron nu vanaf € 66.400.

Elektrische auto van het jaar 2022
Op basis van de uitstekende range en het trekgewicht van 1.800 kilo is de Audi e-tron de absolute winnaar in het Top segment.

Uitblinker in rijdynamiek
Dankzij de spontane reactie op uw rechtervoet versnelt de Audi e-tron S vrijwel in stilte in 4,5 seconden van 0 naar 100 km/h. Ook de topsnelheid van 210 km/h verraadt dat dit een auto is voor de liefhebbers van topprestaties.

Audi e-tron Sportback

Audi e-tron proefrit

Alle luxe en comfort die u van een Audi gewend bent maar dan volledig elektrisch. Profiteer van deze unieke kans! Ervaar het elektrisch rijden van Audi e-tron zelf tijdens een proefrit? Plan een online afspraak in met één van onze verkoopadviseurs.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Zakelijk rijden in een elektrische Audi? Wij denken met u mee.

Bent u opzoek naar de meest efficiënte mobiliteitsoplossing die past bij u of uw bedrijf? Of u nu wagenparkbeheerder, ondernemer of zzp’er bent, wij helpen u graag met uw zakelijke mobiliteit. Wij denken met u mee als het gaat om mogelijkheden voor zakelijk autorijden en daarin is elektrisch rijden natuurlijk ook van toepassing! Daarnaast hebben wij onze klanten gevraagd wat zij belangrijk vinden met betrekking tot elektrisch rijden. Daaruit kwam naar voren dat milieuvriendelijkheid en toekomstgericht de meest genoemde redenen zijn voor elektrisch rijden. Bent u klaar voor een duurzame toekomst? Kies dan nu voor een elektrische Audi!

laden

Voordelen van elektrisch rijden:

 • Elektrisch rijden is milieuvriendelijk
 • Weinig onderhoud
 • Toekomstgericht
 • 12% of 16% bijtelling voor de zakelijke rijders in 2022

Direct rijden in een Audi e-tron uit voorraad

Direct rijden in een nieuwe Audi e-tron of Audi e-tron Sportback met 8% of 12% bijtelling? We hebben nog een beperkte voorraad van de Audi e-tron 50 quattro en 50 sportback mt 8% bijtelling en nieuwe voorraad van de Audi e-tron 55 quattro en Audi e-tron 55 sportback met 12% bijtelling beschikbaar. Bekijk onze Audi e-tron voorraadmodellen.

Gratis Audi e-tron rijtraining

Als u de keuze maakt voor de Audi e-tron en zelf achter het stuur plaatsneemt, kunt u de rijeigenschappen van deze vooruitstrevende Audi in de praktijk gaan ervaren. Om uw rijplezier te verhogen en u alle functionaliteiten van de Audi e-tron te laten beleven, bieden wij u bij de levering van uw nieuwe e-tron kosteloos een vrijblijvende rijvaardigheidstraining aan. Na deze rijtraining geniet u nog meer en optimaal van elektrisch rijden in uw e-tron.

Tijdens de e-tron gebruikerstraining van ruim anderhalf uur krijgt u van een ervaren instructeur praktische tips en rijdt u samen in uw eigen auto om de beste rij-adviezen te bespreken. Op die manier is de sessie maximaal gericht op uw persoonlijke situatie en leert u nog beter het hoogste rendement uit de auto te halen, zonder in te leveren op uw rijplezier. Voor de training hoeft u niet af te reizen naar een circuit ergens in Nederland. Het kan gewoon in de buurt van onze vestiging, uw huisadres of uw werk en op een datum naar uw wens.

Hij is inmiddels een bekend gezicht op de Nederlandse autowegen: de Audi e‑tron quattro. Een echte Audi, maar dan 100% elektrisch. Naast de Audi e‑tron is er nu ook de Audi e‑tron Sportback. De eerste volledig elektrische Sportback van Audi.
Voordelen elektrisch rijden

 • Elektrisch rijden is goedkoper dan op benzine of diesel
 • U geniet belastingvoordeel
 • Elektrisch rijden is beter voor het milieu
 • U laadt uw auto thuis op
Audi e-tron
Audi e-tron Sportback

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

keurmerk private lease