MdeKoning Laadoplossingen

Alles over opladen

Laadoplossingen

Laadoplossingen voor thuis, op het werk of onderweg

Als u een nieuwe elektrische auto aanschaft of leaset, is het regelen van uw oplaad voorziening noodzakelijk. M. de Koning Autobedrijven biedt u volledig verzorgde laadoplossingen voor thuis, op het werk en voor onderweg. Ideaal voor berijders van hybride of elektrische auto’s.

Totaal laadoplossing voor elektrisch rijden
Als uw elektrische auto geleverd is, wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van uw nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Tijdens het bestellen van uw elektrische auto kunt u bij M. de Koning direct alles regelen rondom laden en mobiliteit. In één klap heeft u dan uw laadpunt, laadsleutelhanger én mobiliteitskaart geregeld. Voor elektrisch rijden zakelijk of privé, staat M. de Koning Autobedrijven altijd voor u klaar.

Elektrisch opladen in 5 stappen bij M. de Koning

Kies de M. de Koning laad-kaart die bij u past

Naast de laadsleutelhanger, krijgt u een laad-kaart, waarmee u laadtransacties kunt starten. Alle laadoplossingen van M. de Koning lopen via Shuttel, een betrouwbare en ervaren partij voor alle Volkswagen en Audi dealers in Nederland. U kunt kiezen tussen ‘Shuttel Basis’ en ‘Shuttel Mobiliteit’. Met Shuttel Basis krijgt u een kaart, waarmee u kunt laden én parkeren. Zo heeft u de laadkosten en parkeerkosten op één maandelijkse factuur.

Kiest u voor Shuttel Mobiliteit dan kunt u de Shuttel kaart ook gebruiken als OV-chipkaart in de trein, tram, bus en metro. Een OV-fiets, een Greenwheels auto of een taxi regelt en betaalt u ook gemakkelijk via Shuttel. Alle vervoerskosten betaalt u achteraf.

Wilt u meer weten over Elektrisch rijden? Wij helpen u graag verder.

Elektrisch rijden met Shuttel Services

Prijzen laadoplossingen

Geïnteresseerd in de volledige laadoplossingen van Shuttel Services? Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal zorgeloos kunt laden. Laadpunt thuis en/of Laadpunt op de zaak met een gratis laadsleutelhanger, direct toegang tot 300.000 laadpunten.

MdeKoning-Thuisladen
Thuisladen

Een eigen laadpunt voor de deur is wel zo handig. Dan bent u thuis altijd verzekerd van een laadplek. U kunt een laadpunt kopen en als leaserijder heeft u ook de optie deze op te nemen in uw leasecontract. De kosten zitten dan gewoon in uw leasebedrag.

MdeKoning-Inzicht in uw laadsessies
Inzicht in uw laadsessies

Als u een thuislaadpunt via Shuttel koopt heeft u gelijk inzicht in al uw laadsessies via de Shuttel portal. De laadsleutelhanger van Shuttel is uw laadpas waarmee u het laden kunt starten.

Volkswagen ID.4 en ID.5
Wat kost het opladen?

De maandelijkse kosten van een volle accu liggen vaak lager dan van een volle benzine- of dieseltank. De exacte kosten hangen af van de manier waarop u laadt: via een laadpaal bij u thuis, een openbare laadpaal of een snellader. Bij een laadpaal thuis bepaalt uw energiecontract uw kosten per kWh.

MdeKoning-Laadsleutelhanger
Uw eigen laadsleutelhanger

De laadsleutelhanger van Shuttel is uw laadpas. Omdat hij aan de autosleutel hangt, heeft u ‘m altijd bij de hand. Met de laadsleutelhanger start u het laden van uw elektrische auto. Thuis, in heel Nederland en bij één van de 70.000 laadpalen in Europa. Voor de betaling van uw laadkosten kunt u kiezen uit twee opties: standaard laden of het laadabonnement.

Laadoplossingen
Laadpaal via de gemeente

Heeft u geen eigen parkeerplaats bij uw huis? Dan kunt u in veel gemeenten een publiek laadpunt aanvragen, die in de nabije omgeving van uw huis wordt geplaatst. Meer informatie over laadpunten via uw gemeente vindt u op www.laadpaalnodig.nl. Hier kunt u voor uw postcode de mogelijkheden terug vinden.

Volkswagen ID.5
Extra voordeel

Koopt of leaset u een elektrische Audi of Volkswagen en gaat u gebruikmaken van de Shuttel kaart? Dan bieden wij u samen met deze automerken leuke extra’s zoals:

  • Gratis rijtraining t.w.v. € 150,-
  • 10% korting in de webshops van Audi en Volkswagen.

Meer weten over opladen van een elektrische auto?

Vul het formulieren stel uw vraag of bel ons op 088 20 13 480.
We helpen u graag!