Uw Volkswagen, Škoda of SEAT goed gekeurd voor de lente

Plan nu uw onderhoud of profiteer van voordeel op Originele Accessoires.

Is uw Volkswagen, Škoda of SEAT al klaar voor het voorjaar?

Met zoveel moois te ontdekken in de lente, is thuis blijven geen optie. Natuurlijk wilt u dan ook dat uw auto er helemaal klaar voor is. Plan daarom tijdig uw onderhoudsbeurt bij M. de Koning. Maar er is meer. Ook de airco van uw Volkswagen, Škoda of SEAT kunt u vakkundig en voordelig laten opfrissen. Nóg meer uit uw lente halen? Bekijk onze nu extra voordelige accessoires.

Voor Volkswagen, Škoda of SEAT onderhoud en service bent u welkom in onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel of Rotterdam.

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Volkswagen, Škoda of SEAT Airco-onderhoud

Een frisse kijk op de lente.

Onderhoud is behoud van uw airco. Laat u dat uitvoeren dan checken we eventuele lekkages en worden koudemiddel, olie en detectievloeistof bijgevuld. Hierna is hij weer als nieuw en geniet van een frisse kijk op de lente. Maak nu een afspraak voor airco onderhoud vanaf € 139 inclusief
geurbehandeling.

Aircocheck

Of het buiten nou warm of koud is, de airco in uw auto zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht. Laat daarom uw airco controleren. Met de aircocheck voor slechts € 25. Zo weet u binnen 15 minuten of de airco van uw Volkswagen, Škoda of SEAT nog goed werkt en of dat hij aan een onderhoudsbeurt toe is. Zo gaan u en uw auto lekker het voorjaar in.

Complete lichtmetalen zomersets.

Gaat u van de zomer veel op pad en heeft u geen zomerbanden onder uw auto? Bekijk hier het zomerbanden aanbod voor VolkswagenAudiŠkodaSEAT of Volkswagen Bedrijfswagen? Of Vraag onze collega’s naar ons uitgebreide aanbod nieuwe winterbanden.

Top-3 Volkswagen, Škoda of SEAT accessoires

Voordeel op Volkswagen, Škoda of SEAT Originele Accessoires. Een nieuwe fietsendrager om van de zomer op pad te kunnen? Of een Volkswagen, Škoda of SEAT zomerset? Bekijk ons complete aanbod in de Volkswagen, Škoda of SEAT webshop.

Volkswagen accessoires

Uw Volkswagen al helemaal klaar voor de zomer? Een nieuwe fietsendrager om van de zomer op pad te kunnen? Of een Volkswagen zomerset? Bekijk nu al het voordeel in de webshop!

ŠKODA webshop
Škoda accessoires

Uw Škoda al helemaal klaar voor de zomer? Een nieuwe fietsendrager om van de zomer op pad te kunnen? Of een Škoda zomerset? Bekijk nu al het voordeel in de webshop!

SEAT accessoires

Uw SEAT al helemaal klaar voor de zomer? Een nieuwe fietsendrager om van de zomer op pad te kunnen? Of een SEAT zomerset? Bekijk nu al het voordeel in de webshop!

Deze campagne loopt van 1 maart t/m 31 mei 2023.