Volkswagen ID. Buzz Cargo


Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo

Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo

Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens presenteren de nieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo. Deze twee geheel CO2-neutraal geproduceerde bussen zijn het moderne, elektrisch aangedreven equivalent van een iconische klassieker: de Volkswagen T1 bus. De ID. Buzz en ID. Buzz Cargo staan in onze showrooms en zijn te bestellen;

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. Volledig elektrisch. Altijd verbonden met de wereld om u heen. En met alle features die rijden extra comfortabel maken. Wilt u als eerste zien hoe de splinternieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo er uit zien? Kijk dan verder op deze pagina.

De Volkswagen T1 Bus van de toekomst!

Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo voorraad

De Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo voorraad is uit voorraad leverbaar bij M. de Koning.

Volkswagen ID. Buzz

Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor uw grootse plannen. En dat is nog niet alles, want in een paar simpele stappen creëert u nog meer opbergruimte. Dat doet u bijvoorbeeld door de zitplaatsen naar voren of achteren te schuiven of zelfs de volledige stoel om te draaien. Heel eenvoudig.

  • Volledig elektrisch
  • Accupakket met een capaciteit van 77 kWh
  • Accu in slechts 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen
  • Plek voor 5 inzittenden én 1.121 liter bagage
  • 10″ of 12″ multimediasysteem, tot 7 USB-poorten en een verplaatsbaar middenconsole
ID. Buzz
ID. Buzz
Volkswagen ID. Buzz
Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Met de volledig elektrische ID. Buzz Cargo, brengen we de iconische T1 ‘back to the future’. Een droom die uitkomt voor echte Volkswagen liefhebbers! Stel u voor dat u als ondernemer of uw werknemers in deze bus rondrijden: het ultieme visitekaartje voor uw bedrijf. U neemt de verantwoordelijkheid voor het milieu.

  • CO2 Neutraal
  • Innovatieve connectiviteit met over-the-air updates via We Connect en Car2X
  • Nieuwe, intelligente assistentiesystemen
  • Compacte afmetingen, verrassend ruim interieur
ID. Buzz Cargo
ID. Buzz Cargo
ID. Buzz Cargo
ID. Buzz Cargo

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de ID.Buzz en/of ID. Buzz Cargo?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!