Volkswagen Bedrijfswagens


Volkswagen Bedrijfswagens acties

Al 75 jaar voor mekaar

Volkswagen Bedrijfswagens acties – Al 75 jaar voor mekaar

Bekijk de Acties en Actievoorraad. Kies uw model. En rijd snel weg.
U zult het niet snel over uzelf zeggen, maar uw handen zijn goud waard. Voor uw baas, die toevallig ook nog eens uw vader is. Voor de mensen in de stad, die dankzij u een plek hebben om te wonen. En voor uzelf, omdat u nog steeds met dezelfde trots naar uw werk kan kijken.

Al 75 jaar hebben we een bus waar je op kan bouwen. Wat je vak ook is, wij zijn er voor je. Al 75 jaar voor mekaar. Daarom zijn er de extra dikke 75 Editions van de Caddy Cargo, Transporter 6.1 en Crafter. Nu met altijd 4 jaar garantie.

Meer weten over de Volkswagen Bedrijfswagens acties? Plan een proefrit in een van onze M. de Koning Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen;

BWG editions-voordeel

75 Editions

Caddy Cargo

75 edition
€ 5.900 voordeel

Volkswagen Transporter
Transporter 6.1

75 edition
€ 7.200 voordeel

Volkswagen Bedrijfswagen Crafter
Crafter

75 edition
€ 6.900 voordeel

Loading …

Volkswagen Bedrijfswagens op voorraad

De Polo is nu snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra scherpe inruilprijzen. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Volkswagen Bedrijfswagens maakt het verschil voor vakmannen die het verschil willen maken. Want goed genoeg, is niet goed genoeg. Niet voor vakmensen. En dus ook niet voor Volkswagen Bedrijfswagens. Daarom rijdt een Volkswagen bus ook na vele jaren nog als nieuw en zorgt de service volgens de 7 Servicebeloften ervoor dat u als bedrijf altijd door kan. En door de bewezen hoge restwaarde is een Volkswagen Bedrijfswagen een slimme investering. Kiest u voor een bedrijfswagen van Volkswagen? Dan weet u dat u goed zit. Verschil moet er zijn.

Heeft u interesse in een Volkswagen Bedrijfswagen?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.