Vervangend Vervoer Plus bij M. de Koning Autoschade

Vervangend Vervoer Plus bij M. de Koning Autoschade: een geluk bij een ongeluk.

Tijdens de schade reparatie van uw auto kunt u bij M. de Koning Autoschade gebruik maken van een gratis vervangende auto. Wilt u liever in een cabriolet of een sportieve auto rijden? Dat kan met Vervangende Vervoer Plus. Hieronder vindt u ons aanbod aan exclusieve vervangende auto’s. Deze kunt u reserveren bij het online melden van uw schade en geldt op basis van beschikbaarheid. Meld online uw schade en kies zelf uw gewenst Vervangend Vervoer Plus of maak gebruik van ons standaard gratis vervangende auto.

Bekijk onze commercial!

Kies uw vervangende auto

Vervangend-vervoer-Volkswagen-Beetle

Volkswagen Beetle cabrio
Het stijl-icoon van Volkswagen. De nieuwe Beetle Cabrio is de ideale mix van de klassieke styling van de oer-Kever en moderne elementen. Zoals het elektrisch bedienbare canvas dak dat je in minder dan 10 seconden van de zon laat genieten. Een cabrio zoals een cabrio hoort te zijn. Het design is herkenbaar en verrast tegelijkertijd!

Vervangend-vervoer-Audi-A5

Audi A5 cabriolet
Een nieuwe rijervaring. Intenser. Omdat alles beter tot u doordringt en u nieuwe details ziet. Het dak blinkt uit door het hoge comfortniveau en de doordachte details. Zo geeft de volledig automatische kap in slechts 15 seconden toegang tot zomerse luchten. In de Audi A5 Cabrio maakt het alledaagse plaats voor iets bijzonders.

Vervangend vervoer Audi TT

Audi TT
Opnieuw een icoon, de Audi TT. Nog sportiever, nog consequenter. Nauwkeurig en pakkend, zowel qua design als rijbeleving. De Audi TT Coupé is een van de vooruitstrevendste sportauto’s van deze tijd. Deze mooie zwarte Audi TT heeft lederen bekleding en haalt een topsnelheid van 226 km/u.

Haal- en brengservice
Heeft u weinig tijd en geen mogelijkheid om de auto zelf te komen brengen voor autoschadeherstel? Geen probleem. Wij komen hem graag bij u ophalen en brengen hem weer terug als hij klaar is.

Heeft u vragen over Schadeherstel?
Heeft u vragen over schadeherstel of ontvangt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn elke werkdag te bereiken via 010 459 94 00 of vul ons contact formulier in.

Telefonisch schade melden
U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze Schademanager Rene van der Ent.