knaap-bike-actie

Knaap E-Bike cadeau t.w.v. € 2.499!

Bij aankoop van een (geselecteerde) Elektrische Audi, Volkswagen, Skoda of Cupra uit voorraad een Knaap Bike cadeau twv €2499,-

Tot en met 31 oktober 2023 ontvangt u bij M. de Koning Autobedrijven een Knaap E-Bike cadeau t.w.v. € 2.499! De Knaap E-Bike actie geldt op geselecteerde nieuwe elektrische voorraadmodellen van de

 • Audi e-tron, Q4 en Q8 e-tron
 • Volkswagen ID.4 en ID.5
 • Skoda Enyaq en Enyaq Coupé
 • CUPRA Born

Alle modellen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleuren, maar de voorraad is beperkt dus OP=OP! De actievoorraad van onze modellen is leverbaar binnen 1 week en alle modellen staan klaar voor een proefrit.

De Knaap Bike is een stoere urban fat bike, met lang zadel, 20” wielen en een actieradius tot 140 kilometer. Bezoek onze showrooms om elektrisch rijden zelf te ervaren in de diverse modellen van deze actie. En bekijk dan ook gelijk de Knaap E-Bike die u daarbij cadeau krijgt.

Wilt u meer informatie of een proefritafspraak maken? Neem contact met ons op of bezoek onze vestigingen in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

Knaap bike

De Knaap E-Bike actie

 • Stoere Knaap urban E-Bike cadeau t.w.v. € 2.499
 • Tijdelijke actie tot en met 31 oktober
 • Geldig op geselecteerde actievoorraad
 • Voor elektrische modellen Audi e-tron, Q4, Q8 e-tron, Volkswagen ID.4 en ID.5, Skoda Enyaq en CUPRA Born.
 • Zolang de voorraad strekt

Een stoere stadsfiets voor wie op zoek is naar avontuur op de open weg. De Knaap Bike AMS is een revolutie op het gebied van ritten en valt op op de weg met zijn unieke combinatie van e-bike functies en cool-as-hell design, waardoor het een high roller is in zowel specificaties als stijl. Stoer stedelijk design zorgt ervoor dat deze fiets opvalt op de weg. Compleet met een extra lang zadel, 20″ wielen, stevig aluminium frame, krachtige 1200 lumen LED koplamp en LCD verlicht display, is deze e-bike een headturner en gespreksstarter wanneer hij de weg op gaat.

De elektrische Audi, Volkswagen, Skoda of Cupra actievoorraad!

Alle modellen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleuren, maar de voorraad is beperkt dus OP=OP! De actievoorraad van onze modellen is leverbaar binnen 1 week en alle modellen staan klaar voor een proefrit.

Volkswagen ID.4 met Knaap Bike

Maak kennis met de ID.4, onze volledig elektrische SUV met een actieradius tot 528 km**. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt u aan niets in de ID.4. Wedden dat u niks anders meer wilt?

Volkswagen ID.5 met Knaap Bike

De stijlvolste vorm van elektrisch. Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert ‘ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. Stel hem nu zelf helemaal samen! De ID.5 staat nu bij M. de Koning, klaar voor een proefrit.

Audi e-tron met Knaap Bike

Met de Audi e-tron vertaalt Audi de vertrouwde designtaal van het merk naar een nieuw tijdperk: dat van elektrisch rijden. Dit geldt zowel voor de binnen- als buitenkant. Stijlbepalende details verduidelijken dat de Audi e-tron altijd elektrisch rijdt. Voorbeelden zijn de speciale dagrijverlichting, de elektrische laadklep, bekledingstiksels die aan stroomkabels doen denken en het ontbreken van uitlaten. Een absoluut designhoogtepunt zijn de optionele Audi virtual mirrors.

Audi Q8 e-tron met Knaap Bike
Audi Q4 e-tron met Knaap Bike

Škoda Enyaq en Enyaq Coupé met Knaap Bike

De Enyaq iV is de ideale auto voor een weekend weg met jouw Zaterdagfamilie. Met een actieradius van 537 km² rijdt u naar de Ardennen en weer terug. Onze volledig elektrische SUV is ruim en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo heeft de Enyaq iV een 13 inch multimediascherm waarop u eenvoudig uw route uitstippelt. En vindt u het leuk om met de caravan op pad te gaan? Geen probleem. De Enyaq iV is in staat om tot 1.200 kg⁴ gewicht te trekken.

CUPRA Born met Knaap Bike

The impulse of a new generation. Volg uw impulsen en kies voor duurzaamheid zonder concessies. Voor innovatie én volledig elektrisch rijden. Voor maximaal 550 kilometer¹ ongeremd rijplezier. Voor maximaal 231 pk¹ en 310 Nm, en van 0 naar 50 km/h in slechts 2,6 seconden. Voor standaard kuipstoelen, een sportstuur en een 12” infotainmentsysteem. Kies voor de CUPRA Born, de elektrische auto waar uw hart sneller van gaat kloppen.

Zakelijk elektrische rijden? Wij denken met u mee.

Bent u op zoek naar de meest efficiënte mobiliteitsoplossing die past bij u of uw bedrijf? Of u nu wagenparkbeheerder, ondernemer of zzp’er bent, wij helpen u graag met uw zakelijke mobiliteit. Wij denken met u mee als het gaat om mogelijkheden voor zakelijk autorijden en daarin is elektrisch rijden natuurlijk ook van toepassing! Daarnaast hebben wij onze klanten gevraagd wat zij belangrijk vinden met betrekking tot elektrisch rijden. Daaruit kwam naar voren dat milieuvriendelijkheid en toekomstgericht de meest genoemde redenen zijn voor elektrisch rijden. Bent u klaar voor een duurzame toekomst? Kies dan nu voor elektrisch rijden!

Voordelen van elektrisch rijden:

 • Elektrisch rijden is milieuvriendelijk
 • Weinig onderhoud
 • Toekomstgericht
 • 16% of 22% bijtelling voor de zakelijke rijders in 2023

Maarten Autolease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maarten Autolease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

Heeft u interesse in elektrisch rijden?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Actie kortingen gelden niet i.c.m. de verlaagde leasetarief actie. Actiekortingen gelden tot en met 30 september 2023 en alleen als de nieuwe auto binnen de actieperiode wordt afgeleverd.

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

*** Voor elektrische auto’s in 2023 geldt 16% bijtelling over de eerste € 30.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald.