GOOD2GO Dealer occasions voor een TOP prijs!

Bij M. de Koning Rotterdam kunt u terecht voor de beste occasions voor een TOP prijs! Alle Volkswagen, Seat, Skoda en Audi occasions met ons GOOD2GO label hebben wij namelijk superscherp ingekocht en kunnen dus voor de beste prijzen naar hun nieuwe eigenaar.

GOOD2GO occasions zijn gebruikte auto’s van dealerkwaliteit en worden alleen verkocht op onze vestiging in Rotterdam. Naast een TOP prijs krijgt u op alle GOOD2GO occasions altijd 12 maanden garantie, minimaal 6 maanden APK, een uitgebreide aflevercontrole van 130 punten en minimaal een halve tank brandstof. Wilt u toch een volwaardige onderhoudsbeurt voor de aflevering? Ook dat is mogelijk. Kies dan voor 1 van onze voordelige afleverpakketten.

Vanwege de super scherpe inkoopcondities heeft u met een GOOD2GO occasion altijd de scherpste deal met de zekerheid van uw dealer. Natuurlijk ruilen wij daarbij ook uw huidige auto in voor de beste taxatiewaarde, dat mag een auto zijn van ieder willekeurig automerk.

GOOD2Go is inclusief:

  • 12 maanden garantie
  • Minimaal 6 maanden APK
  • 130 punten aflevercontrole
  • Halve tank brandstof

Nieuwsgierig naar ons GOOD2GO aanbod? Kom dan snel langs op onze vestiging in Rotterdam (Ommoord) of bekijk hieronder het totale GOOD2GO aanbod online.

GOOD2GO bij M. de Koning

  • Beste dealer occasions voor een TOP prijsBeste dealer occasions voor een TOP prijs
  • Superscherp ingekochtSuperscherp ingekocht
  • DealerkwaliteitDealerkwaliteit

GOOD2GO Occasions voorraad

De GOOD2Go Occasions zijn nu snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe GOOD2GO Occasion en profiteer van extra scherpe inruilprijzen. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe occasion uit voorraad te kiezen!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.